Goudprijs: Zilverprijs:

Digitale Goudtoken

Digitaal beleggen in fysieke edelmetalen

Als aanvulling op onze bestaande dienstverlening introduceren wij graag onze nieuwe benadering van goudbeleggingen: de digitale goudtoken. De digitale goudtoken is een digitaal certificaat dat de waarde van één gram zuiver goud (.9999) vertegenwoordigt. Deze goudtokens zijn eenvoudig en voordelig verhandelbaar via ons gebruiksvriendelijke digitale platform. Het achterliggende goud, dat volledig uw eigendom is, wordt veilig bewaard in onze beveiligde kluisfaciliteit, waardoor u de geruststelling heeft van tastbare activa in combinatie met de mogelijkheid om deze gemakkelijk en kostenefficiënt te verhandelen.

EBN Kluis the silver mountain

Wat maakt onze goudtoken uniek?

Het vormt een brug tussen de traditionele wereld van edelmetalen en de moderne mogelijkheden van digitale beleggingen. Met een goudtoken kunt u eenvoudig en veilig goud kopen, verkopen of verzilveren voor fysieke levering, allemaal met slechts een paar klikken op ons gebruiksvriendelijke platform. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook flexibiliteit en toegankelijkheid die verder gaan dan traditionele goud-ETF’s, waar u geen directe eigenaar bent van het achterliggende goud.

 

Waarom introduceren wij de goudtoken?

Omdat we hebben geluisterd naar de behoeften van onze klanten. Veel beleggers hebben vragen over de veilige opslag van goud, de mogelijkheid om het gemakkelijk te verhandelen en te verzilveren indien gewenst. Met onze digitale goudtoken bieden we een gerichte oplossing aan waardoor investeren in goud toegankelijker, makkelijker en kostenefficiënter wordt dan ooit tevoren. Door het kopen en verkopen via ons platform elimineren wij enkele problemen waar beleggers vaak mee te maken krijgen zoals het vervoeren van fysieke edelmetalen over straat en hogere transactiekosten bij aanschaf en verkoop. Middels onze goudtoken kunt u snel, voordelig en uiterst veilig beleggen in goud met een minimale inleg van €50,00.

Snel en efficiënt handelen

Met onze goudtoken maken wij beleggen in goud efficiënter.

Voordelig handelen

U bespaart op baarkosten, spreads en transactiekosten.

Altijd uw eigendom

Het goud is en blijft te allen tijde uw eigendom.

Schrijf u in en blijf op de hoogte

Momenteel zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van ons digitale beleggingsplatform en de bijbehorende digitale goudtoken. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze exclusieve “goudtoken nieuwsbrief”. Bent u al aangemeld op de nieuwsbrief van The Silver Mountain? Dan is het noodzakelijk dat u zich voor deze nieuwsbrief nogmaals inschrijft.

* vereist

Veelgestelde vragen

Wat is een digitale token?

Een goudtoken is een vorm van cryptomunt die gedekt wordt door fysiek goud. Elk token vertegenwoordigt een specifieke hoeveelheid goud, namelijk 1 gram zuiver (.9999) goud. Bezitters van goudtokens hebben eigendomsrechten op het overeenkomstige fysieke goud, dat wordt bewaard in een kluis. Een cryptomunt is een digitale valuta die gebruikmaakt van cryptografie voor beveiliging en opereert op een gedecentraliseerd netwerk, zoals een blockchain, waardoor transacties veilig en transparant kunnen worden uitgevoerd zonder tussenkomst van een centrale autoriteit. Hiermee maken wij beleggen in goud veiliger, transparanter en voordeliger.

 

Wat is het platform en hoe werkt het?

Binnenkort kunt u eenvoudig een account aanmaken op ons digitale beleggingsplatform en investeren in goud door digitale goudtokens te kopen. Het proces is moeiteloos. U kunt de goudtokens gemakkelijk aanschaffen met behulp van de meest gangbare betaalmethoden zoals iDeal, creditcard en bankoverschrijving.

Zodra u de goudtokens heeft gekocht, worden ze veilig opgeslagen in uw online portemonnee. Vanuit daar kunt u ze eenvoudig en kostenefficiënt verhandelen via ons platform. Maar dat is nog niet alles. U heeft ook de mogelijkheid om de goudtokens in te wisselen en uit te laten betalen in fysiek goud, in de vorm van baren of munten. Dit geeft u de ultieme flexibiliteit en controle over uw beleggingen.

Met ons gebruiksvriendelijke platform heeft u de regie over uw goudbeleggingen in handen. Of u nu wilt investeren, handelen of fysiek goud wilt bezitten, wij maken het mogelijk op een transparante, efficiënte en veilige manier.

 

Wat zijn de tarieven?

Voor het kopen en verkopen van goudtokens rekenen wij een minimale spread. Daarnaast brengen wij jaarlijks een kleine vergoeding in rekening voor de opslag. De opslagkosten worden berekend op basis van de waarde van uw portefeuille. Op deze manier bespaart u aanzienlijk op het kopen en verkopen van goud, aangezien u geen “fabricagekosten” van het edelmetaal verschuldigd bent.

Indien u uw goudtokens wenst om te zetten in fysiek goud, kunt u uw tokens gebruiken in de webshop van The Silver Mountain. Hier kunt u eenvoudig betalen met uw goudtokens en uw goudtokens omzetten in fysieke edelmetalen voor thuislevering.

Zodra de exacte tarieven van het platform bekend zijn, zullen wij deze op deze pagina zichtbaar maken.

 

Wat is de minimale inleg?
Om te beleggen in onze digitale goudtoken dient u minimaal 1 goudtoken aan te schaffen welke de waarde heeft van 1 gram goud.

 

Kan ik mijn goudtokens verzilveren?

U kunt uw goudtokens op elk gewenst moment verkopen via ons platform. Na de verkoop van uw goudtokens worden de gelden (in EURO) direct zichtbaar in uw account. Deze gelden kunt u op elk gewenst moment overmaken naar uw eigen tegenrekening (uw bankrekening).

Bovendien kunt u er ook voor kiezen om binnen de webshop te betalen met uw goudtokens. Op deze manier kunt u eenvoudig uw digitale goudtokens gebruiken om fysieke edelmetalen aan te schaffen voor thuislevering.

 

Kan ik goudtokens cadeau doen?

Wij streven ernaar om de goudtoken tastbaarder te maken. Denk aan een collectie betaalpenningen die de digitale goudtoken vertegenwoordigen. Voor onze klanten die de voorkeur geven aan een meer traditionele benadering, voegen we een vleugje nostalgie toe aan de innovatie van vandaag. Deze betaalpenningen kunnen niet alleen een symbool zijn van uw investering, maar vormen ook een prachtig cadeau dat de waarde van goud op een unieke manier vertegenwoordigt.

 

Wanneer gaat het platform live?

Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van het platform. Naar verwachting gaat het platform in het 4e kwartaal van dit jaar live. Om hiervan op de hoogte te blijven dient u zich in te schrijven op onze exclusieve “Goudtoken Nieuwsbrief”. Bent u al nieuwsbrief lezer van The Silver Mountain? Ook dan dient u zich opnieuw in te schrijven.

 

Ben ik als goudtoken houder eigenaar van fysiek goud?

Ja, u bent als houder van een goudtoken eigenaar van het achterliggende fysieke goud. Het fysieke goud ligt opgeslagen in een beveiligde en verzekerde kluisfaciliteit waardoor u zeker bent van de veiligheid uw belegging. Het fysieke goud wordt gescheiden gehouden van het vermogen van The Silver Mountain, wat betekent dat u te allen tijde eigenaar blijft van het fysieke goud.

 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.