Goudprijs: € 69.205,63 Zilverprijs: € 901,80
Hoe werkt de kieswijzer

Hoe werkt de kieswijzer

Op deze pagina:

  Wat is de kieswijzer

  Op onze Kieswijzer kunt u met behulp van een aantal vragen een persoonlijk aanbod ontvangen gebaseerd op uw aankoopbedrag, de verdeling tussen metaalsoorten en/of u het edelmetaal zakelijk of particulier koopt.

  Overzicht producten

  Bij onze kieswijzer staat aan de rechterzijde een overzicht van al onze producten. Hierbij staat de actuele inkoopprijs, verkoopprijs, prijs per gram en de spread (het verschil tussen aan- en verkoopprijs). Deze prijzen worden, net als op onze website, iedere drie minuten aangepast aan de meest actuele goud- en zilverkoers.

  Bij een belegging in edelmetalen, raden wij aan om te kiezen voor producten met de laagste spread. Hierdoor is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs het kleinst, wat betekent dat u eerder rendement maakt dan bij producten met een hogere spread.

  De productiekosten voor grotere coupures zijn relatief gezien lager dan bij kleinere coupures, om die reden hebben grotere coupures dus ook een lagere spread. Wel heeft u met een grotere coupure, bijvoorbeeld een goudbaar van 500 gram, minder flexibiliteit dan bij 5 goudbaren van 100 gram. Bij een eventuele verkoop dient u namelijk de goudbaar in één keer te verkopen. Een uitzondering hierop zijn de combibars, deze kunt u ook in delen verkopen.


  Vragen en criteria

  Door te klikken op de “Start Kieswijzer” button begint de vragenlijst. Deze vragenlijst bestaat uit vijf vragen en duurt slechts enkele minuten.

  Allereerst wordt gevraagd of u het edelmetaal privé of zakelijk aanschaft. Bij een zakelijke aankoop kunt u de BTW namelijk terugvorderen, en heeft u dus de optie om zilverbaren met BTW te kopen. Vervolgens wordt gevraagd in welke metalen u geïnteresseerd bent, u kunt hier meerdere metalen kiezen. Wanneer u deze keuze heeft gemaakt wordt het overwogen aankoopbedrag gevraagd en vervolgens de gewenste spreiding tussen de verschillende metalen.

  Naar aanleiding van deze vragen en de door u gekozen criteria, wordt er een selectie van geschikte producten gegeven. Er wordt hierbij gekeken naar de laagste prijs per gram, de laagste spread en tevens een toelichting gegeven op de uiteindelijke product keuze.


  Actuele prijzen

  De getoonde prijzen zijn indicatief, op het moment van schrijven. Elke drie minuten worden de prijzen ververst aan de hand van de meest recente koersen.

  U kunt ervoor kiezen om uw bestelling direct af te rekenen, de bestelling telefonisch door te geven als balieverkoop of het persoonlijke aanbod te downloaden als PDF. Wanneer u kiest voor een aankoopbedrag van EUR 25.000,- heeft u ook de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek in te plannen. Wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op, om u persoonlijk te woord te staan.

  Bindende overeenkomst

  Op het moment dat u een bestelling plaatst met edele metalen dan is deze bestelling bindend en gaat u een betalingsverplichting aan en wij een leveringsplicht. Meer informatie kunt u hierover vinden op de pagina herroepingsrecht.

  Bezoek de webshop

  Fysiek edelmetaal tegen de scherpste prijs van Nederland

  naar de webshop
  Geschreven door:
  Daan Wesdorp

  Daan Wesdorp

  Marketing | Aandelen, cryptocurrencies en edelmetalen

  Daan is ooit als stagiair binnengerold bij The Silver Mountain. Na het behalen van zijn diploma voor de opleiding Business Studies met een specialisatie in Banking & Insurance, is Daan als junior accountmanager aan de slag gegaan bij The Silver Mountain.

  Na een tijdje heeft Daan een reis gemaakt van 6 maanden in Azië, en ook toen hielp hij op afstand mee. Dit beviel echter zo goed dat hij momenteel een functie vervult binnen ons marketingteam om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken.

  Daan zijn interesses variëren, maar komen altijd weer terug op de financiële markt. In 2016 won Daan de eerste prijs op het Comenius College in Hilversum met zijn profielwerkstuk over het onderwerp cryptocurrency. Hij heeft toentertijd ook een presentatie gegeven over dit onderwerp aan de toenmalige burgemeester van Hilversum.

  Zijn opleiding had weer betrekking tot de aandelenmarkt en het bankwezen. In 2020 heeft Daan zijn Wft-basis certificaat behaald en is hiermee bevoegd om basisadvies te geven over financiële producten. Tot slot heeft Daan zich binnen The Silver Mountain ontwikkelt tot edelmetaalexpert. Een enkeling zal hem dan ook (her)kennen van ons kantoor in Baarn waar hij enige tijd klanten heeft geholpen.

  Op deze pagina:

   Volg ons

   The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

   Neem contact met ons op

   U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

   035 - 203 13 80
   info@thesilvermountain.nl

   Nieuwsbrief

   Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.