Goudprijs: € 69.205,63 Zilverprijs: € 901,80

Black Friday sale bij The Silver Mountain

Leestijd: 3 minuten

Daan WesdorpGeschreven door Daan Wesdorp
Marketeer bij The Silver Mountain


Black Friday sale bij The Silver Mountain

Deze week zullen wij iedere dag een aantal nieuwe producten toevoegen onze Black Friday sale. De actie loopt van maandag 20 november tot en met zondag 26 november. De acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, wees er dus snel bij want op = op.

Black Friday bij The Silver Mountain

Dagelijks nieuwe producten in de sale

De unieke Black Friday sale brengt voor een ieder wat wils. Dagelijks zullen wij nieuwe producten toevoegen aan de Black Friday sale.

Wij versturen met regelmaat nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden over ontwikkelingen in de markt, nieuwe producten, aanbiedingen en meer. Ook blijft u op deze manier op de hoogte van speciale kortingscodes en kunt u een koersalert ontvangen zodra de koersen sterk stijgen of dalen. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u automatisch een mail wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd aan onze Black Friday sale.

Verzamel- en beleggingsmunten

De actie zal bestaan uit verzamelmunten en beleggingsmunten. De voorraad van de munten zal niet worden aangevuld gedurende de actie, op is op dus wees er snel bij.

Wij zullen diverse formaten toevoegen aan de actie, varierend van 1/4 troy ounce tot en met 1 kilo. Er zullen zowel gouden als zilveren beleggingsmunten online komen. Daarnaast zullen wij diverse verzamelmunten toevoegen aan de actie. Deze munten hebben vaak een andere kwaliteit (proof) en worden vaak geleverd in een presentatiedoos samen met het certificaat van echtheid. Dit staat uiteraard in de beschrijving van het desbetreffende product.

Benieuwd naar ons aanbod? Maandag 20 november start de sale. Houd onze website en uw mail in de gaten om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het nieuwe aanbod.


Daan Wesdorp

Daan Wesdorp
Marketeer bij The Silver Mountain


The Silver Mountain is in 2008 opgericht door Rolf van Zanten. Bij de oprichting hadden wij een helder doel voor ogen: het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk maken.

Met trots kunnen wij zeggen dat we inmiddels uitgegroeid zijn tot Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online. Op de edelmetaalmarkt bieden wij een full-service dienstverlening aan voor de  aankoop, verkoop en opslag van uw edelmetalen. Dat is ook te zien aan onze reviews.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.