Goudprijs: Zilverprijs:

Namens The Silver Mountain: een gezond en gelukkig 2024

Leestijd: 2 minuten
Geschreven op 1 januari 2024

Daan WesdorpGeschreven door Daan Wesdorp
Content Marketeer bij The Silver Mountain


Beste lezer,

2024 is aangebroken en namens alle medewerkers van The Silver Mountain wil ik u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en staan na de feestdagen graag weer voor u klaar.

Nieuwjaar

Als we terugblikken naar 2023 dan zijn er een aantal bijzondere mijlpalen. Allereerst natuurlijk de nieuwe all time high van goud die dit jaar is aangetikt. Maar voor ons ook de nieuwe website voor zowel The Silver Mountain als Inkoop Edelmetaal waar we nog volop aan werken. Daarbij proberen wij ieder jaar weer innovatief te zijn en hebben bijvoorbeeld om die reden een unieke Kieswijzer ontwikkelt, als eerste op de Nederlandse markt van edelmetalen. Hier kunt u met behulp van een aantal vragen een persoonlijk aanbod ontvangen passend bij uw wensen.

Tevens willen wij onze klanten zo goed mogelijk informeren zodat u de juiste keuze kunt maken – passend bij uw wensen en behoeften – als het gaat om de aanschaf van edelmetalen. Om die reden hebben wij in 2023 ons Kenniscentrum vernieuwd en hier First Time Buyers Guides aan toegevoegd. Daarbij plaatsen wij met regelmaat artikelen die betrekking hebben tot de edelmetaalmarkt, zo blijft u altijd up-to-date!

Gidsen The Silver Mountain

Als klant (of lezer) willen wij u bedanken. Wij weten als geen ander dat goede raad goud waard is en zullen aankomend jaar wederom voor u klaar staan om u te informeren en van dienst te zijn.

Nieuw geslagen 2024 beleggingsmunten

Vanaf heden kunt u op onze website ook de nieuw geslagen beleggingsmunten uit 2024 aanschaffen. De beschikbaarheid hiervan verschilt per munthuis. Op onze website staat duidelijk per product aangegeven of het gaat om munten van voorgaande jaren, 2023 munten of de nieuw geslagen munten uit het jaargang 2024.

Gouden Britannia munten 2024

Op de hoogte blijven

Wij versturen met enige regelmaat nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden over ontwikkelingen in de markt, aanbiedingen, nieuwe producten en meer. Wilt u op de hoogte blijven zodra er weer nieuwe acties en aanbiedingen zijn? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.


  The Silver Mountain is in 2008 opgericht door Rolf van Zanten. Bij de oprichting hadden wij een helder doel voor ogen: het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk maken.

  Met trots kunnen wij zeggen dat we inmiddels uitgegroeid zijn tot Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online. Op de edelmetaalmarkt bieden wij een full-service dienstverlening aan voor de aankoop, verkoop en opslag van uw edelmetalen. Dat is ook te zien aan onze reviews.

  Volg ons

  The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

  Neem contact met ons op

  U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

  035 - 203 13 80
  info@thesilvermountain.nl

  Nieuwsbrief

  Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.