Goudprijs: € 69.205,63 Zilverprijs: € 901,80

De stekker gaat eruit

Door Gerard

De stekker gaat eruit
02-12-2020 Nieuws

Het wordt nu voor steeds meer mensen duidelijk dat de totale wereldmacht in handen is van de personen achter World Economic Forum (WEF). Jarenlang werd je voor gek verklaard en was je een enge complotdenker als je dit aantoonde. Helaas, de macht hangt nu eenmaal altijd samen in complotten. Dat bleek al zolang macht bestaat. Als mensen “denken” is dat fout volgens onze media. Je mag zelf niet denken dat doet de media wel voor jouw, zo is de regel. Als je als wetenschapper kunt aantonen dat klimaatverandering, stikstof of coronabeleid niet kloppen, dan ben je een gevaar voor de dictatuur. Vandaar dat een wetenschapper ook nooit op tv of in de krant mag komen. Enkel nepwetenschappers die betaald worden door de staat komen in de media. Voor mij persoonlijk is het een hele eer om “complotdenker” te zijn. Complotten bestaan en het woord “denken” komt erin voor.

Van wie is geld

Dit is een interessante vraag waar heel veel misverstand over bestaat. In vorige blogs heb ik vaak uitgelegd dat geld in de markt komt als schuld. Geld=schuld. En dit voor 97%. Nog maar 3% is dus echt geld! De schuld van de één is het bezit van een ander. Men kan dus stellen dat degenen die schuld uitgeven, ook al het geld bezit. En hiermee ook alle macht, wereldwijd.

Het is dan ook niet zo vreemd dat vooral overheden lange tijd gedwongen werden om zoveel mogelijk schulden te maken. Ook bedrijven en particulieren gaan hierin mee. Schulden aflossen werd dan ook lange tijd gezien als onverstandig en zelfs dom. In de media hoorde je niks anders. Door de leningen betaal je o.a. je huis of je auto uiteindelijk 2 keer. Als je schulden hebt, ben je afhankelijk van een inkomen om je rentelast en aflossing te betalen. Dus als je inkomen wegvalt, ga je het onderpand verliezen. Dat is ook precies wat gaat gebeuren met de “great reset” die in 2021 gepland staat. Degenen die al het geld bezitten, bepalen ook de hoogte van de rentes.

In eerdere blogs heb ik nog uitgelegd dat hierdoor de aan grondstoffen rijkste landen ter wereld, tevens de armste landen zijn. Vooral in Afrika. Dit wordt bewust zo gestuurd. Wie bezit dan al het geld? Geld loopt dezelfde weg als de machtspiramide loopt. Al eerder uitvoerig uitgelegd, maar die machtspiramide is belangrijk voor de weg die geld aflegt. Daarom kort een herhaling.

Onderaan de burgers. Daarboven achtereenvolgens, overheden, multinationals, banken, centrale banken, IMF+Wereldbank, BIS. Boven de BIS, helemaal bovenaan, staan de elite. Een groep families bestaande uit 8.000 a 8.500 personen. Naast “elite” ook wel deepstate, cabal en illuminatie genoemd. Deze ongeveer 300 families houden heel nauwkeurig de eigen bloedlijn in stand. Huwelijken mogen alleen binnen die kring plaatsvinden. Helemaal bovenaan heb je de familie Rothschild. Daaronder kennen we de families Bush, Warburg, Rockefeller, Schiff, enz. Opvallend is verder dat na uithuwelijken de namen veranderen, zodat niemand de lijnen kan nagaan. Toch weten we dat de familie Gates, Soros, Clinton ook banden hebben. Zo is Greta Thurnberg een nicht van George Soros. Zo zijn er ook banden in de filmindustrie, banken, overheden, media, rechtspraak, enzovoorts. Ieder heeft zo haar taken. Ben je niet goed genoeg voor een hoge functie, dan wordt je beroemd in de filmindustrie. Zo kennen we Jolie, Depp, Reeves en velen meer. Loop je niet in de pas, dan wordt je eruit geknikkerd door de media via o.a. MeToo of je krijgt een dodelijk ongeluk. Doordat de namen wijzigen, zijn de verbanden bijna niet te achterhalen. Maar de “elite” is en blijft een gesloten kring. In die kring zitten nog steeds leden van koningshuizen zoals de Habsburgers, maar wel onder andere namen. Zelfs Hitler was familie.

Opa Rothschild had een buitenechtelijk kind, de vader Alois Hitler. Een hooggeplaatst lid is bijvoorbeeld Christine Lagarde van het IMF. De ex-valuta handelaar Soros heeft taken als stichtingen opzetten en NGO’s infiltreren die oorlogen en revoluties tot stand moeten brengen. Avaaz en BLM zijn onder zijn beheer. We kennen Soros ook nog van de Arabische lentes. Op dit moment is hij actief in Wit-Rusland, Armenië en andere landen in de Kaukasus. Waarschijnlijk om de oorlog met Rusland voor te bereiden? Een gesloten groep van 8.000 personen is natuurlijk niet genoeg om de wereld naar hun hand te zetten. Daarvoor gebruiken ze een netwerk van vrijmetselaars. Van daaruit worden de beste politieke leiders, mediagiganten, rechters en directeuren van NGO’s gekozen. Zonder dit kom je nergens binnen. In eerdere blogs heb ik uitgelegd hoe dit geniaal in elkaar gestoken netwerk functioneert. Dit geheime netwerk bestaat al 200 jaar succesvol en op dit moment zijn er 36 in gebruik wereldwijd. Zo zitten Rutte en Kaag in meerdere UR-loges, waaronder de enge “Three Eyes” waar ook Bill gates in zit. Door dit alles heen speelt corruptie een belangrijke rol. Vaak in de vorm van omkoping. Officieel heet dit “doneren en subsidie”. Vaak vanuit NGO’s zoals de bekende Gates Foundation en Rockefeller Foundation, maar er zijn er duizenden van. Zo doet de hele piramide precies wat de top wil.

Volg je de piramide, dan volg je het geld! Zo simpel is de uitkomst! Uiteindelijk beheert de familie Rothschild elke bank via centrale banken, IMF, Wereldbank en uiteindelijk de BIS. Via dit beheren ze tevens de multinationals en de politiek. Hoe meer geld ze verdienen, hoe meer schuld de wereld heeft. Hoe rijker ze worden. Het “idiote” aan geld is, dat het niet meer is dan een getal in een database op computers. Sinds 1971 niet meer gedekt door de goudstandaard. In de toekomst niet eens meer door munten of papiergeld. Enkel nog getallen. Door de te hoog opgelopen schulden is het nauwelijks nog te belasten met rente. Vandaar dat zelfs die getallen op hun laatste dagen lopen. Het geld wat binnenstroomt bij de elite wordt in rap tempo omgezet in grond, grondstoffen en goud. Helaas, deze rijkdom interesseert de elite niet eens meer, ze willen macht, wereldmacht, dictatuur. Omdat ze de totale media in handen hebben, gebruiken ze klimaat en corona-griep om hun New World Order er doorheen te drukken. Corruptie maakt het allemaal mogelijk. Met geld is alles en iedereen te koop. Het doel is niet anders dan een totalitaire dictatuur. Een werelddictatuur van 7,5 miljard mensen is wat lastig te besturen. Vandaar dat ze de wereldbevolking wat willen inkrimpen.

Massapsychose

Dictatuur is niet meer dan “meester-slaaf” maatschappij. Omdat wij mensen dit niet kunnen geloven, gebeurt dat ook vrij gemakkelijk. Kijk om je heen, het begin is er al! Vakanties en feestjes zijn al verboden. Je mag je eigen verjaardag niet eens meer vieren met je eigen kinderen. Hoe komt het dat de meeste mensen dit als prettig ervaren? Als symboliek moeten we muilkorven dragen. Gestoorde mensen deden dat al vrijwillig. Zelfs terwijl iedereen weet dat dit geen enkel virus tegenhoudt. Het werk precies zo goed als kippengaas spannen om muggen tegen te houden. Binnenkort komt er een avondklok. Alcohol wordt verboden in volgende stappen. In februari staat het volgende virus gepland. Er wordt ook al gesproken over een “klimaat-lockdown”. Daarop wordt reizen en autorijden verboden. Zoals Rutte steeds zegt, dit blijft voortaan! Het is wat hij noemt, het “nieuwe normaal”. De meeste mensen willen dit ook heel graag. Ze beelden dit uit om vrijwillig met een muilkorf te pronken! Het symbool van slavernij. De media brengt die massapsychose onder de bevolking door middel van angst! Angst zuigt je in een tunnelvisie. Hoe meer je tv kijkt en kranten leest, hoe meer je in die tunnel gezogen wordt. “Angst” is het middel wat mensen zover krijgt, of het nu om het klimaat gaat of over een griepvirus. De media moet het alleen opblazen. Media zijn allemaal in handen van de elite, dus dat is gemakkelijk. Wil je meer weten over hoe “massapsychose” werkt? Lees dan het boek eens van Sebastian Haffner “Het verhaal van een Duitser”. Hij beschrijft zijn eigen ervaringen en leven in het Duitsland tussen 1914 en 1933. Ongelooflijk hoe goed de media de jodenhaat om letterlijk “niets” kon opblazen. En hoe dit toen precies zo ging als nu CO2 klimaat, stikstof en coronagriep. De geschiedenis herhaalt zich. Massapsychose is al een oude wetenschap en ze laten het nu los op het volk! Ze gebruiken angst. Voor je het weet ben je een getraumatiseerde zombie! Lees in dit boek waartoe dit leidt.

Voor veel mensen is het echt al te laat. Die zitten muurvast onder de hypnose van de media. Die zien de wereld van buiten op zich afkomen. Voor de overige mensen, om hier onderuit te komen moet je 2 dingen doen. 1: stap over je angst heen. 2: Bekijk de wereld vanuit jezelf.

Dat klinkt zo simpel, maar is het absoluut NIET.

Precies dit is het verschil waarom de ene helft van de bevolking gewoon succesvol is, en de andere helft vast zit aan paniek, angst en antidepressiva. Dit is al jaren zo.

Laat ik “angst” en “bewust vanuit jezelf” verklaren met een voorbeeld:

Stel je voor dat elke avond als het donker wordt trollen uit de grond komen en mensen opeten. Er zijn al duizenden mensen opgegeten. Alle media waarschuwen ons elke dag dat we binnen moeten blijven als het donker wordt en knoflook boven de deur moeten hangen. Dan komen ze niet. Dit komt 10x per dag op alle journaals, praatprogramma’s en in alle kranten. De kracht zit dus vooral in de herhaling bij de media. Alweer 100 feestvierende jongeren vermist in Duitsland, en elke dag wel ergens anders. Huilende moeders op TV en overal vindt men op straat resten van hun kinderen. In geuren en kleuren gefilmd. Dit gaat maanden lang zo door, dag in dag uit. Dit is een typisch voorbeeld van “je ziet de wereld van buiten op je af komen”. De helft van de mensen zit muurvast en komen hier niet meer uit.

De andere helft van de mensen denkt, wacht even, “ik kijk de wereld eens vanuit mijzelf”. Hij twijfelt, heeft het moeilijk, maar stapt toch over zijn “angst” heen. Hij maakt doodsbang de voordeur open en kijkt voorzichtig op straat. Niks te zien. Loopt voorzichtig verder de hele straat af. Geen trollen. De volgende avond weer en loopt het hele dorp rond. Niks te zien. Hij waarschuwt wat kennissen die hetzelfde gaan doen. Op bepaalt moment denkt hij “shit”, we worden belazerd! Er zijn helemaal geen trollen! Hij en zijn kennissen besluiten nog meer mensen te waarschuwen. Ze besluiten een krant te schrijven en gratis te verspreiden. Ze noemen het “gezond verstand” of “de andere krant” en leggen het bij de BRUNA. Nu er meer mensen weer op straat durven, worden BOA’s met knuppels ingezet en wordt censuur in de wet opgenomen.

Begrijp de essentie goed, de “bewustwording” kon alleen maar plaatsvinden door vanuit jezelf te kijken en over je angst heen te stappen. Angst is een psychose wat je in hun bubbel houdt. De bovenstaande stelling lijkt dus simpel maar veel mensen kunnen het niet en weten het ook niet.

Om zulk verhaal mogelijk te maken, hebben wereldleiders dus eerst de gehele media nodig. Vandaar ook het jarenlange gevecht om die media binnen te halen. Dit gebeurt op grote schaal door omkoping wat men donaties noemt.

Om weer terug te gaan naar de stelling; kijk je dus vanuit jezelf naar de wereld, dan zie je eigenlijk heel veel méér. Meestal gebruiken deze mensen geen antidepressiva. Vaak zijn ze succesvol in het leven. Superbelegger Warren Buffet heeft vaak geschreven in zijn boeken, “gooi de kranten weg en zet de tv uit, ga dan pas beleggen”. Media is een fuik die steeds meer mensen opzuigt. Je zwemt erin als je toelaat dat de wereld van buiten op je af komt. Heel vaak kom je hier niet meer uit. Veel mensen kunnen niet vanuit zichzelf kijken omdat ze dat nooit geleerd is. Het onderwijs richt zich daar niet op. Ik denk zelfs dat dit bewust gedaan is. Studenten op de uni worden geleerd overal info naar je toe te halen. Nooit om de wereld te zien vanuit jezelf. Men vraagt dan simpelweg om een bevestiging of bron uit de wereld toe te voegen in het project. Zonder bron is het afkeur. Zodoende hebben we generaties gecreëerd van “info-opzuigers” en samen-voegers. Dit geeft letterlijk het verschil aan tussen “succesvol” en “antidepressiva”. Deze “treffende” stelling (angst, jezelf, bewustwording) komt overigens van filosoof/psycholoog Lawrence Jacobs. Zoek hem eens op.

Boektip

In mijn vorige blog tipte ik 1984 van George Orwell.

Uitspraak:

Voordat ze bewust worden, zullen ze nooit in opstand komen, en pas nadat ze in opstand zijn gekomen, kunnen ze bewust worden.

1984 van George Orwell

De beste zin uit heel het boek!!

Er is een heel goed vervolg hierop; “Brave New World” van Aldous Huxley. Ook in het Nederlands verkrijgbaar. Het sluit perfect aan achter 1984. Ook dit boek is in veel landen al verboden maar in Nederland nog verkrijgbaar. Het is geschreven in 1932 maar het sluit opnieuw perfect aan bij de huidige maatschappij van 2020. De dictatuur die opgezet is rond het dom maken van mensen, zodat ze ook als slaaf kunnen functioneren. Het wordt gedaan door media, drugs, onderwijs en staatsopvoeding. Daarnaast vooral ook door familie- en vriendenbanden te vernietigen. Het gericht sturen op individualisme zonder gezinsleven. Een meer geheime dictatuur die niemand ziet. Precies wat we nu ook zien. Het laat een iets andere techniek zien dan 1984. Ga je beide technieken vergelijken, dan zie je dat ze allebei gedeeltelijk van toepassing zijn op dit moment. De harde hand van 1984 zien we eigenlijk pas terug sinds de coronacrisis. Ook in “Brave New World” speelt techniek en innovatie de grootste rol. “Genetische manipulatie” speelt zelfs de hoofdrol in dit boek. Techniek als basis van dictatuur. Dit boek is zeker een stuk minder dan de topper 1984, maar de lijn van deze vorm van total control is best interessant.

In 2020 wordt de dictatuur techniek “4e generatie industriële revolutie” genoemd, waar overigens vooral AI en 5G mee bedoeld worden. En waarschijnlijk ook genetische manipulatie, zoals in dit boek al beschreven in 1932.

Zonder meer een prachtige aanvulling op 1984.

Het goede nieuws

Maar er zijn ook lichtpunten. Bij het bestuderen van het handboek voor dictatuur (Protocollen van de wijzen van sion), kom je dan toch iets opvallends tegen.

5e protocol art. 16:

“Er is niets gevaarlijker dan persoonlijke energie. Wanneer zij verstand achter zich heeft, is ze machtiger dan de miljoenen mensen, onder wie we tweedracht hebben gezaaid.”

Wat hier dus eigenlijk staat, is dat het volk de macht heeft en zij niet! Wij, het volk, zijn met 7,5 miljard mensen sterk (nog). De dictatuur van de elite zijn met slechts 8000 man. Ze hebben niet de macht, ze houden enkel het volk dom, onwetend en in angst. Meer hebben ze niet. Een massale opstand kunnen ze dus niet aan.

Deze originele protocollen werden geschreven tussen 1895 en 1900 door vermoedelijk een lid van de Rothschild familie. In 1934 werd tijdens het proces van Bazel geprobeerd de verkoop van de originele protocollen verboden te krijgen als zijnde onzedelijk. Nadien zijn ze nog een paar keer vervalst en legaal verspreid tussen 1935 en 1945 in vooral Duitsland. Na 1945 tot nu toe wordt gesteld dat de protocollen nooit bestaan hebben. De protocollen zijn uitsluitend bedoeld als handboek voor de heersers van de dictatuur. Opvallend hierin is de extreme wreedheid en gewetenloosheid. Het woord “mensen” staat erg vaak vervangen door “dieren” omdat mensen dierlijk gedrag vertonen. Voor wie ze wil lezen, er zijn weinig publicaties, behalve achter in het boek “De verborgen macht achter de wereldpolitiek” van Robin de Ruiter. Een boek wat ik al in een vorige blog tipte. Alle 24 protocollen in de originele Nederlandse vertaling rond 1900 staan hierin. Heel veel zie je hierin terug zoals het nu verloopt. Het goede nieuws is alleen het 5e protocol art 16. De enige uitweg. De enige juiste is die met 24 protocollen, dus niet de vervalsing met 27. Wikipedia schrijft uitsluitend over de vervalsing.

Als christelijk en atheïst ben ik niet erg geïnteresseerd in de bijbel. Toch staan in het oude testament heel veel opmerkelijke dingen. Er stond 2000 jaar geleden al in dat de aarde rond is en zweeft in het niets. Het staat er gewoon! En eigenlijk heel veel van dit soort dingen die later pas ontdekt werden. Maar het zijn vooral de profetieën, die achteraf ook allemaal uitkwamen. Eentje ervan is heel interessant en het staat op veel plaatsen, “Satan zal heersen over de wereld, die de hele mensheid tot slaaf brengt”. Het grijpt de macht op basis van angst en leugens. Ik heb het allemaal opgezocht en is best interessant om te lezen (o.a. Johannes 14:30, maar er zijn er veel meer). Ook de rol binnen massamedia en financiële wereld worden genoemd, al moet je dat lezen als bedrog en corruptie. De ellende die genoemd wordt is groot en niet te bevatten. Je wordt er depressief van!

Maar dan het goede nieuws. Na 4 jaar begint de verlossing en de ellende gaat in totaal 7 jaar duren (1Thess 4:13-18/2Thess 2:1-12). Tja, als atheïst is het moeilijk te geloven, maar ik kom er ook niet helemaal omheen. Vooral omdat heel veel klopt wat in het oude testament staat. Die 7 jaar klinkt ook wel logisch. Eerst laten we alles maar gebeuren, en als het dan echt te laat is, gaan we pas vechten om er weer uit te komen. Het gebeurt eigenlijk altijd zo. Kijk maar naar WO2 en nog verder terug. Hoeveel mensen zijn daar gestorven voor onze vrijheid? Dezelfde vrijheid die we nu vrijwillig weer teruggeven aan exact dezelfde illuminatie! Maar hier wordt gesproken over “wereldwijd” en niet over hier en daar een regio of land. Als je dan ook nog eens dieper gaat onderzoeken of die elite echt Satan aanbidden, dan sta je helemaal versteld. Ik heb in een vorig blog eens een link naar het NOS journaal gegeven waarin te zien was dat Baphomet in het torentje van Rutte tegen de muur hangt. Cadeautje van Balkenende, zei hij nog. Satanisme gebeurt door meer mensen dan je zou verwachten. Logisch dat er veel uitlekt, maar omdat het zo ongeloofwaardig overkomt, gelooft niemand dat. Plus, zoiets komt nooit in de media natuurlijk want die is in handen van dezelfde satanisten. Ik zou je adressen, datums en zelfs namen kunnen geven, maar laat ik dat maar niet doen. Dan loop ik weer te ver vooruit en geloven doen we het toch niet. Mijn vader zei mij eens, tot in midden jaren 60 geloofden mensen nog steeds niet de joden die in 1945 de kampen overleefd hadden. Robin de Ruiter schreef een boek over de werkwijze van de satanisten aan de hand van Nathalie Augustina, een beroemd Nederlands topmodel. Het is nog gewoon te koop want toch niemand die het gelooft. In dat boek worden ook namen van Nederlandse politici en beroemdheden genoemd. Ook veel feiten over de “Monarch Total Mind Control”, waar men al 100 jaar aan werkt. Het komt ook voor in “Brave new world” en ook Josef Mengele werkte hieraan. Het boek is best een aanrader overigens.

Maar even terug naar het Oude Testament. Of je het gelooft of niet, er omheen kom je toch ook niet zomaar. Een boek vanaf 500 voor christus tot het jaar 1000, 16 eeuwen tekst, waarin al staat dat de aarde rond is en zweeft in het niets. Soms wat overdreven wat je leest, het moet je in ieder geval tot zelf nadenken zetten. Gooi nooit alle deuren dicht voor wat er achter de schermen gebeurt of gebeurd is. Een fout die ikzelf ook wel eens maakte. Heel vaak kom je later de harde feiten gewoon tegen uit totaal andere bronnen, iets wat mij ook regelmatig overkwam. Bovendien, heel veel is ook nooit te verklaren in het leven. Zoals o.a. Darwin, want ook die theorie klopt totaal niet. Het is allemaal een dementie te hoog voor ons mensen.

Follow the money

Steeds meer onderzoekers volgen deze kleine groep elite. Beetje bij beetje weten we ook steeds meer. Wat de elite doen moeten we volgen, “Follow the money”! Ze bezitten aandelen van grote multinationals, grond, grondstoffen en goud. Welnu, dan doen wij dat ook! Privébezit wordt verboden in de New World Order volgens Klaus Schwab (WEF 2020). Ook aandelenbezit. Dit wordt alleen maar toegestaan voor de “stakeholders” (belanghebbenden), zo zei Schwab letterlijk. Dus uitsluitend de elite! Over vastgoed en grond zei hij nog niks, maar op termijn wordt ook dat verboden. Dat haal je gemakkelijk uit hun 17 SDG doelen. Hierop zijn de mensen met een hypotheek of andere schuld als eerste de klos. Daarom “schreeuw” ik ook in bijna elke blog al 10 jaar lang, “los je schulden af!”.

Wat te doen als belegger

Als belegger zou je met de kennis van deze wereld drie dingen kunnen doen.

“Follow the money”. Volg die elite voor zover als mogelijk. Vang alles op wat Gates, Soros, Schwab en WEF ons vertellen en wat ze doen. Volg de bankiers Rothschilds en al die anderen. Zoek informatie. Trek je conclusies. Waar beleggen ze zelf in? Wat zijn ze met ons van plan? Hoe moet ik dit aanpakken?

Als tweede, koop nu fysiek goud en wacht geduldig de toekomst af. Niet al je vermogen, maar wel minstens een hedge van zo’n 25% van het vermogen. Wellicht hebben de bijbel of de geschiedenis wel gelijk en zijn we na 7 jaar weer vrij mens en is privébezit weer toegestaan. Dan maak je een goede nieuwe start.

Als derde, stap door je angst heen en kijk naar de wereld vanuit jezelf. Laat je nooit en te nimmer gek en dom maken door de corrupte massamedia. Krant in de kachel, tv op uit. Lees een goed boek en doe leuke dingen met vrienden en familie. Wil je iets weten waar ieder over spreekt, zoek het lekker zelf op. Heb je geen tv leugens voor nodig. Je zult zelf ontdekken hoeveel rust en geluk dit je brengt.

Toekomst

Er lekt toch steeds meer uit. Kan ook niet anders omdat er steeds meer mensen bij betrokken moeten zijn i.v.m. de uitvoering daarvan. Zo is al bekend dat onze nieuwe valuta gekoppeld zal worden aan het basisinkomen. Banken zullen opgeheven worden en de digitale munt zal enkel beheerd worden door de centrale banken, bij ons de DNB. Niet alles zal te koop zijn hiermee, enkel basisvoorzieningen voorlopig. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Gerard

Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in deze blog/column, zijn de persoonlijke mening van de auteur e/o gastbloggers. Deze staan los van eventuele officiële standpunten van personen, bedrijven of organisaties, dan wel bedrijven en organisaties die expliciet vermeld staan in de gepubliceerde blogs & teksten.

Geschreven door:
Daan Wesdorp

Daan Wesdorp

Marketing | Aandelen, cryptocurrencies en edelmetalen

Daan is ooit als stagiair binnengerold bij The Silver Mountain. Na het behalen van zijn diploma voor de opleiding Business Studies met een specialisatie in Banking & Insurance, is Daan als junior accountmanager aan de slag gegaan bij The Silver Mountain.

Na een tijdje heeft Daan een reis gemaakt van 6 maanden in Azië, en ook toen hielp hij op afstand mee. Dit beviel echter zo goed dat hij momenteel een functie vervult binnen ons marketingteam om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken.

Daan zijn interesses variëren, maar komen altijd weer terug op de financiële markt. In 2016 won Daan de eerste prijs op het Comenius College in Hilversum met zijn profielwerkstuk over het onderwerp cryptocurrency. Hij heeft toentertijd ook een presentatie gegeven over dit onderwerp aan de toenmalige burgemeester van Hilversum.

Zijn opleiding had weer betrekking tot de aandelenmarkt en het bankwezen. In 2020 heeft Daan zijn Wft-basis certificaat behaald en is hiermee bevoegd om basisadvies te geven over financiële producten. Tot slot heeft Daan zich binnen The Silver Mountain ontwikkelt tot edelmetaalexpert. Een enkeling zal hem dan ook (her)kennen van ons kantoor in Baarn waar hij enige tijd klanten heeft geholpen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.