Goudprijs: € 69.205,63 Zilverprijs: € 901,80

Gezond verstand leidt naar goud en zilver

Door Gerard

Gezond verstand leidt naar goud en zilver
01-10-2021 Goud Zilver

Goud en zilver weten de weg omhoog even niet gemakkelijk te vinden. Iedereen zoekt naar een verklaring voor de huidige zwakkere positie. Die is er niet! Waarom niet? Omdat we niet meer in een logische economie leven. We leven in een totale failliete westerse wereld. Volgeladen met schulden.

In de vorige blog liet ik nog zien dat de “reële rente” tot -4% is gezakt. Dan hoort goud en zilver door het dak te vliegen. De rente is en blijft laag terwijl de inflatie fors op blijft lopen. Elke logica is weg. Nu kan ik weer opnieuw interessante grafieken laten zien met technische analyse en fundamentele verklaringen gaan geven, maar wat voegt dit nog toe? Eerlijk gezegd had ik daar in mijn vorige blog ook moeite mee. Dit is geen normale wereld meer, en al helemaal geen normaal functionerende economie en monetair systeem. Bovendien worden prijzen ook nog gemanipuleerd.

We zijn gewoon failliet en dan bepaalt de curator wat er gebeurt. Als de overheden “braaf” zijn en netjes doen wat ze zeggen, dan is de curator bereid om hun schulden tegen 0% rente aan te blijven vullen. De schulden zijn van de centrale banken, en die zijn in particuliere handen. Van één familie om precies te zijn. Er zijn nog steeds mensen die zich afvragen wie beter is voor een nieuw kabinet, Rutte of Kaag. Al is het Sinterklaas met de Paashaas die er gaan zitten, het maakt niks meer uit. Failliet is failliet, en dan beslist de curator. Naast alle schulden die overheden en burgers hebben, is vooral het monetaire stelsel zelf failliet. En als het geld zelf failliet is, is alles failliet. De wereld die wij kenden bestaat niet meer en we kunnen er onmogelijk heen terug. Er zit een nieuwe wereldmacht en die heeft andere plannen met ons, een totalitair regime. De wereld gaat bestuurd worden door de Verenigde Naties en het World Economic Forum. Dit heb ik 1,5 jaar in vele blogs aangetoond met vele voorbeelden en harde feiten. Inmiddels beginnen steeds meer mensen het te zien.

De juiste beslissing nemen

Velen beschuldigen mij vaak dat ik over alles erg negatief ben. Ja, dat klopt, maar we zullen wél eerst de echte waarheid onder ogen moeten zien. Als je met een blinddoek voor je ogen door het leven gaat, dan kun je zomaar het ravijn in wandelen. Dat is precies wat velen doen. Jammer, want ze waren net zo positief aan het worden! Ze hadden ook nog “hoop” dat het ravijn ergens anders lag. We doen dus eerst de blinddoek af en kijken de doodenge waarheid recht in de ogen. Iets waar velen zwaar gestrest van geraakt zijn en leven in angst en verdriet. Klopt helemaal en dit zie ik ook om mij heen. Vaak deed ik dat deze mensen zelf aan. Maar je hebt dan in elk geval de blinddoek af en je loopt dan NIET in het ravijn. Na de broodnodige waarheid die je MOET weten, gaan veel mensen met elkaar verbinden. Wakkere mensen die elkaar gaan steunen door dik en dun. Plus, die groep mensen wordt alsmaar groter en groter. We verenigen met elkaar en onze “angst” verdwijnt en maakt plaats voor “gezond verstand”. En uiteindelijk kunnen we zo ook nog de oorlog winnen. Dat maakt ons allen positief, zo is mijn ervaring. Maar eerst kijk je recht in de hel! Reken maar, een “totalitair regime” is echt niet wat wij willen.

Kijken we dan nog steeds naar nepmedia, geldhoeveelheid, opkoopprogramma’s, grafieken, rentes, enzovoorts, voordat je fysiek edelmetaal gaat kopen, dan heeft gezond verstand het nog steeds niet gewonnen. Koop fysiek goud en fysiek zilver nu het nog kan. De prijs doet er niet meer toe. Nogmaals, kijk naar een huis in kilo’s goud. Vergelijk de prijs maar voor een huis in kilo 10 jaar geleden en nu, als je toch iets wilt vergelijken. Sommigen keken naar het aantal pilsjes in de kroeg voor een ounce, vroeger en nu. Ook dat kan. Kwam ook braaf overeen overigens. Pas als je de waarheid ziet, zie je pas hoe belangrijk het is je spaarcenten om te zetten in fysiek goud en zilver. Hoewel het zeker verstandiger is EERST al je schulden af te lossen, inclusief hypotheek. Als het geld verdwijnt, iets wat al in de planning zit, kun je de hypotheek niet meer betalen en ben je het onderpand kwijt. Kun je het aflossen, los het af. Kun je het niet aflossen omdat die nog veel te hoog is, dan is het zinloos en ben je beter af met fysiek goud en zilver. Ieders persoonlijke situatie is natuurlijk anders. Maar als je eenmaal weet hoe het zit en waar ze naar toe willen, pas dan maak je de juiste beslissing.

Natuurlijk blijf je mensen houden die de waarheid niet aankunnen, en gaan geloven dat alles wel vanzelf overwaait. Over 3 weken is alles voorbij, zei laatst nog iemand tegen mij. Persoonlijk ben ik al bij begrafenissen geweest van gezonde jonge mensen die een foute beslissing genomen hebben. Ze luisterden naar het advies van de illuminatie. Een illuminatie die niet bestaat volgens de media. Heel triest, maar veel mensen zijn helaas niet te redden.

Onderstaand plaatje komt uit een 2,5 uur durende presentatie die ik in september gaf over het geldsysteem en uitleg Kondratieff cyclus. Een kleine oproep in de buurt trok al onmiddellijk een volgeboekt zaaltje van 30 personen. Allemaal bezorgde burgers en enkele ondernemers die ook allemaal aangaven te komen omdat ze het geldsysteem niet snappen en zich zorgen maken daarover. Gezien de snelle opkomst, sta ik er zelf verstelt van over hoezeer dit bij mensen leeft. Onwetendheid maakt bang, zo blijkt. Ik opende eerst de poorten van de hel en ná de pauze kwam ik met oplossingen. Iedereen ging uiterst “positief” naar huis. De onzekerheid was verdwenen en velen kunnen hierna overwogen beslissingen nemen over hun persoonlijke situatie. Angst houd je opgesloten, kennis maakt je vrij.

Dit is één dia uit de presentatie. De 4e Kondratieff cyclus in het geheel. De basis is de 10 jaars US treasury. Rente is de spiegel van ons hele leven. Nieuw in deze van oorsprong 5 jaar oude presentatie (2016), was dat ik hierin nu bikkelhard kan bewijzen dat naar dit drama bewust naar toe is gewerkt door de centrale banken.

Gemanipuleerde prijzen

Staat goud en zilver hoog of laag? Welke kant gaat het op? Niemand kan antwoord geven op die vragen. Dit bepaalt de markt niet meer. In een failliete wereld bepaalt de curator de prijs, en dat zijn de centrale banken. Koop daarom je edelmetaal zoveel mogelijk “gespreid”, dan heb je altijd een reële gemiddelde prijs. Verkoop in ieder geval niets, hooguit om je hypotheek mee af te lossen. Iets wat zeker een goed alternatief kan zijn. Maar dan moet je het wel GEHEEL kunnen aflossen. Zodat je geheel los bent van de afhankelijkheid van bank en geld.

De pensioenkelder van de familie Rothschilds.

Staatgeheimen

Waarom denken wij allemaal dat UFO’s onzin is? Omdat, ons hele leven lang, de media ons dat vertelt. De ENIGE reden. Ga bij jezelf eens na hoeveel je jezelf laat beïnvloeden door de FAKE media. De media bepalen alles in ons leven. Vaak onbewust zuigen wij dat op in onze hersens. Het begint al als kind. We kunnen pas beginnen zelf nadenken als je de krant in de kachel gooit en de tv op UIT.

Waar veel mensen zich in vergissen, is te denken dat staatsgeheimen iets zijn wat politiek is. Dat is nadrukkelijk “NIET” zo. Zelfs de president van de VS heeft geen inzage. Het blijft achter gesloten deuren bij vooral het Pentagon (defensie) en andere ministeries. Logisch ook, want Presidenten zijn gekozen voor 4 jaar. SG’s (Secretaris-Generaal, baas ministerie) worden niet gekozen maar benoemd vanuit de freemasons. Dat is overal ter wereld het geval. Dat is ook wat klokkenluiders Julian Assange (oprichter Wikileaks) en Edward Snowden (CIA-medewerker en systeembeheerder NSA) ook steeds zeggen. Presidenten weten nauwelijks méér dan wat ze ons vertellen. Het zijn uitsluitend uitvoerders in opdracht van…, ja wie eigenlijk? Staatsgeheimen hoeven ook nooit vrijgegeven te worden aan de Senaat of andere democratische organen. Staatsgeheimen ook niet open via WOB verzoeken. Dat is precies de reden waarom er zoveel staatsgeheimen zijn. Vaak liggen die niet eens op de ministeries.

Ze liggen bij geheime diensten zoals CIA, NSA, legertop en vele andere instanties. Er zijn in de VS alleen al rond de 77 miljoen staatsgeheimen. Hoezo dachten wij alles te horen en te weten? Wij weten helemaal niks! UFO-dossiers waren, en zijn nog steeds, de meest geheime dossiers die er zijn. Een van de grootste publieke geheimen is “Area 51”. De geheime vliegbasis van defensie in de woestijn van Nevada. De plek waar al die neergestorte UFO’s onderzocht worden. Daar liggen ook de drie schotels van Roswell, New Mexico. De technieken die daar vandaan kwamen zoals glasvezel en teflon (Dupont). Heel veel is vrijgegeven door het personeel wat daar werkt, zoals de bekende Bob Lazar. Er is zelfs heel intensief contact met buitenaards leven, volgens weer andere klokkenluiders en medewerkers. Op Area 51 ligt ook “vrije energie” op basis van anti-magnetisme of anti-zwaartekracht. Dat is er gewoon al heel erg lang. En wij zitten aan de olie vanwege het klimaat?

Waar zijn ze bang voor?

Nu we het terloops toch over Edward Snowden hadden, waarom moet er door de NSA wereldwijd alle telefoons afgeluisterd worden en alle e-mails en internetverkeer afgetapt en opgeslagen? Waar zijn ze bang voor? Omdat er heel veel mensen zijn die dicht bij het vuur zitten op al die geheimen en een zwijgplicht hebben. Die krijgen ook een voorkeursbehandeling bij de NSA. De smoes ligt al klaar, “terrorismebestrijding”. Omdat moslims met vliegtuigen in hoge torens willen vliegen? Nee, ze zijn bang dat we teveel weten. Er is gewoon veel te veel wat wij niet mogen weten. Desondanks lekt er behoorlijk wat uit door goed onderzoek en getuigenverklaringen. Heel vaak verklaringen en bewijzen op het sterfbed. Zo ook dat Josefh Mengele zijn werk voortzette in Californië. Zo ook de nonnen die Adolf Hilter begeleid hebben bij zijn sterven in klooster Monserat (Barcelona) in 1951.

Zo ook “operatie paperclip” wat ze ook toe hebben moeten geven. Zo ook Masoni die uitlegde waar freemasons voor dienen. Zo ook de 9/11 “fals flag” wat ze ook hebben toegegeven nadat bewijs bikkelhard geleverd werd. MH17 hangt ook nog vol vraagtekens waar geen antwoord op is. Precies dit is waar ze bang voor zijn. Ze zijn bang voor ons! Ze zijn bang dat wij ze op bepaald moment niet meer geloven en ze niet meer volgen. Daarom houden ze ons opgesloten in een “matrix”. Daarom censureren ze boeken, internet en onderzoekers. Daarom kochten ze alle media op. Daarom komt er helemaal niemand buiten de freemasons om op een hoge functie. Het wordt hoog tijd dat we die ballon eens doorprikken!

Overigens, ook Assange en Snowden hebben boeken geschreven die waanzinnig interessant zijn. Die houdt u nog van mij tegoed in boektips.

Boektip

UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo dossiers. Deel 1 en deel 2, Coen Vermeeren. ISBN: 9789493071643/ 9789493071650.

25.000 staatsgeheime ufo-dossiers sinds WO2. Als UFO’s niet bestaan? Waarom is het dan staatsgeheim? In deze boeken de 100 meest interessante dossiers, zoals o.a. de beroemde “TicTac’s” en “Roswell”.

In januari 2021 gaf de Amerikaanse Defense Intelligence Agency toe dat men materialen heeft geborgen van neergestorte UFO’s. Waaronder waarschijnlijk ook Roswell 1947.

Deze openheid is het resultaat van een FOIA-verzoek (Wet openbaarheid van bestuur) dat in 2017 was ingediend na het verschijnen van video’s van ufo’s gemaakt door de US Navy.

Alle getuigenissen kregen tot nu toe altijd het stempel “onzin” opgeplakt terwijl autoriteiten in het geheim uitgebreid ufo onderzoek deden. Denk aan o.a. de beroemde “Area 51”.

Van goed gedocumenteerde individuele ufowaarnemingen tot verschijningen voor tienduizenden mensen tegelijk, uit alle delen van de wereld en zelfs vanuit de ruimte.

Hoewel we er bang voor zijn gemaakt, spreken ufo getuigen al jaren over de positieve effecten daarvan.

Wat overigens niet in deze boeken staat maar interessant genoeg om toch te melden, is dat ufo’s veel omschreven staan in de bijbel. “Vallende engelen”, “uit de hemel neerdalen op aarde”. Het wordt pas echt interessant als je de omschrijving ziet van de voertuigen waarin ze kwamen. Een van de beste hiervan is “Ezechiël 1:1-28”. Het beschrijft een vliegende schotel. Tja, illuminatie bestaat niet, Deep State bestaat niet, ufo’s bestaan niet, de bijbel toch wel zeker?

Andere wapens ingezet

In mijn vorige blog legde ik uit hoe wij allemaal afhankelijk geworden zijn van de staat. En hoe daarna de staten afhankelijk werden van de centrale banken. Centrale banken die allemaal in handen zijn van één familie. Het middel is “geld”. Of beter gezegd, “schulden”. Over onze schulden bepaalt de financier. Ofwel, de curator die de failliete boel beheert. “Geld” is de sleutel en daarom moeten we denken in fysiek goud en zilver. Er is nog een ding waar wij mensen geheel van afhankelijk zijn, “voedsel”. Na geld komt men aan ons voedsel en energie. Boeren moeten weg, landbouwgrond wordt nu massaal opgekocht door de elite miljardairs (Deep State).

De volgende stap in onze vertrouwde pandemie is “voedsel en energie”. Dat zeg ik niet, dat zeggen ze alweer ZELF. Alle boeren in India worden in snel tempo onteigend op dit moment. Ook in Nederland overigens, want hier zit stikstof in de lucht en dat is verboden. In de Verenigde Staten gaan ze nog een stapje verder. Boeren worden gedwongen de gewassen te vernietigen, anders ontvangt men geen subsidie meer. Dit wordt nu op grote schaal gedaan. Het doel is “honger”. Hoe krijg je mensen het best in bedwang? Door ze alleen te voeren als ze braaf zijn. Gelijk een hond.

Nu begint het heel interessant te worden wat er in de VS gebeurt. Anders dan in Europa, zijn de staten van de VS autonoom. Federale wetten lopen alleen via het hoger gerechtshof. Iets wat veel mensen ook niet weten. 18 van de 53 staten op dit moment doen niet meer mee en leven zonder pandemie wetten en doen niet mee aan de discriminatiepas. Dit zijn vooral de midden en zuid staten inclusief Florida en Texas. Veel burgers verhuizen uit Californië naar de mid-states. Amerikanen bezitten legaal wapens om zich te beschermen tegen de roverheid. Dat ligt zelfs vast in de grondwet. Dit maakt de staatsgreep in de VS zo anders dan in Europa, Canada en Australië. De VS staat op de rand van uit elkaar vallen, want veel staten willen niet het totalitaire regime wat het Witte Huis (lees: Deep State) hen gedwongen oplegt. We ontvangen steeds meer berichten dat veel staten op rand van revolutie verkeren. De verdeeldheid groeit per dag. In de VS heeft men in de afgelopen 10 à 15 jaar de zogenaamde Fema kampen opgezet. Men kan 50 miljoen mensen binnen 24 uur opsluiten in deze concentratiekampen.

Er gaan daar zeker grote dingen gebeuren. Niet “of” maar “wanneer”, is de vraag. Het wapen van de Deep State in de VS is niet alleen het gedwongen prikken, maar vooral “honger”. En dit in een regio waarin de gezamenlijke munt de US Dollar is. Een munt die totaal failliet is door de hoge schulden die erin zitten. Het is oorlog, overal, de VS niet uitgezonderd. Honger is ook een wapen wat tegen ons in Europa ingezet gaat worden. De elite bezit extreem veel macht. Dat mogen we niet onderschatten. Toch kan het volk dit winnen. De EERSTE maatregelen die wij burgers in de strijd moeten gooien is onafhankelijk worden van hun “geld”. Zonder “geld” kun je sowieso geen voedsel en energie meer kopen. Welk nóg beter alternatief hebben we straks, tegenover geld “digital social credit system” van de elite, dan fysiek goud en zilver? Als maar genoeg mensen dit inzien en mee gaan doen, kan dit gestopt worden. Helaas, tot nu toe kijken we tv en denken dus dat alles om een dodelijk virus gaat. Een virus wat nog steeds niet “geïsoleerd” is en dus officieel niet eens bestaat. Niemand vraagt zich af waarom de griep niet meer bestaat.

In ziekenhuizen kreeg men een door de WHO dodelijk medicijn voorgeschreven, waardoor het leek alsof deze griep dodelijker is dan andere. In coma op de buik waardoor de longen vol vocht lopen en waar men aan sterft. Zo is dat voorgeschreven door de WHO, onderdeel van de elite met hun totalitaire regime. Veel longartsen sloegen daarop alarm, maar werden ontslagen, werden van social media gegooid en mochten niet op de illuminatie-tv komen. HCQ en ivermectine werden verboden door de WHO omdat ze uitstekend werkten.

Inmiddels sterven er meer mensen aan de prikjes dan aan de delta varianten. Waar ook ik helaas getuige van ben geweest. Begrafenisondernemers bevestigen dit, maar mogen er niet over spreken. Woede komt in je op maar je mag er niet eens over praten. Men haalt de schouders op en ze gaan gewoon voor de volgende prik. Zelfs mensen die naast de kist liepen. Van Great Reset, New World Order, Agenda 2030, totalitair regime hebben ze nog nooit gehoord. Zo ver kan de tv je verdoven! Zo ver kan de tv je hersens kapot maken. Mensen sturen hun eigen kinderen de zelfmoord in. Alleen omdat de tv zegt dat dit moet. Zolang 70% van de bevolking stug in een vergifprikje blijft geloven, zien ze niet eens wat er gebeurt in de echte wereld. Ze hebben een blinddoek voor de ogen. Hoe duivels is dit spel opgezet! De tv is een propagandakast van de elite. De duivel zit in je tv. Pak een moker en… Het zelf nadenken kan eindelijk beginnen.

Een oude dame loopt een café binnen om een kopje koffie te drinken. De ober komt naar haar toe en vraagt, “mag ik uw QR-code zien?” “Mijn wat?”, vraagt de dame. “QR-code, staat op uw mobiel”, zegt de ober. “Wat is dat?”, vraagt de dame. “Een telefoon”, zegt de ober. “Mijn telefoon staat thuis, ik wist niet dat daar een code op staat. Staat dat aan de onderkant misschien?”, vraagt de dame. “Heeft u dan een papieren code?” vraagt de ober. “Nee, ik betaal gewoon met geld”, zegt de dame. “Ja, dat snap ik, maar dan moet u naast geld ook nog een code hebben. Een papieren code is ook goed”, zegt de ober. “Oh, die heb ik niet. Ik heb thuis wel een papieren krant. Staan daar de codes dan in?”, vraagt de dame. “Nee, de code staat niet in de krant”, zegt de ober. “Heeft u hier dan geen code voor mij leggen?”, vraagt de dame. “Nee, zo werkt dat niet “, zegt de ober. “O, maar die code mag u terug hebben hoor, als ik de koffie op heb”, zegt de dame. Zonder code moet ik u helaas wegsturen”, zegt de ober. “Gaat u sluiten dan?”, vraagt de dame. “Zonder code mag u niet in een café komen”, zegt de ober. “Waar is die code dan voor?”, vraagt de dame. “Om te kijken of u ziek bent.”, zegt de ober. “Staat het op een code of ik ziek ben? Hoe kan die code dat dan weten?”, vraagt de dame. “De overheid bepaalt of u ziek bent”, zegt de ober. “Maar ik ben niet ziek”, zegt de dame. “Dat snap ik, maar de overheid bepaalt dat voor jouw”, zegt de ober. “Dat doet de dokter toch?”, vraagt de dame. “Dat was vroeger. Tegenwoordig is de overheid de dokter. Dus moet u een code hebben”, zegt de ober. “Is het dan weer oorlog? Toen hadden we bonnetjes. Maar ik heb geen bonnetje. Waar moet ik die halen dan? Waarom zitten die onder mijn telefoon dan?”, vraagt de dame. De ober zucht en gaat een kopje koffie halen.

Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in deze blog/column, zijn de persoonlijke mening van de auteur e/o gastbloggers. Deze staan los van eventuele officiële standpunten van personen, bedrijven of organisaties, dan wel bedrijven en organisaties die expliciet vermeld staan in de gepubliceerde blogs & teksten.

Geschreven door:
Kenniscentrum

Kenniscentrum

The Silver Mountain is opgericht in 2008, met als doel om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zilveren en gouden baren en munten via onze website waar de prijzen iedere minuut automatisch worden aangepast. Wij hanteren altijd een scherpe, marktconforme prijs.

Ons assortiment bestaat uit courante beleggingsmunten en baren zilver en goud van de hoogste kwaliteit. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende edelmetaalbedrijven die op de Good Delivery list van de London Bullion Market Association staan. Dit houdt in dat deze baren wereldwijd verhandelbaar zijn zonder verdere analyse. De munten die wij verhandelen zijn doorgaans ook geslagen in het hoogste gehalte zilver of goud.

Daarnaast hanteren wij via onze partner Inkoop Edelmetaal de hoogste biedprijs van Nederland als u uw zilver en goud weer wilt verkopen. Als kers op de taart heeft u ook nog de mogelijkheid tot opslag via onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.