Goudprijs: € 70.815,97 Zilverprijs: € 844,32

Gouden en zilveren munten, het nieuwe kasgeld?

Door Gerard

Gouden en zilveren munten, het nieuwe kasgeld?
24-06-2021 Goud Zilver

In bijna al mijn blogs sinds 2011 legde ik de nadruk op de 80-jarige Kondratieff cyclus, welke de levensduur van geld aangeeft. De eindfase was toen al overduidelijk bekend, 2020 à 2021. De cyclus bestaat uit 40 jaar oplopende rente, gevolgd door 40 jaar aflopende rente.

Het origineel of de vervalsing

Die K-cyclus is op basis van die rente. Steeds hogere schulden bij steeds lagere rente gaat altijd leiden tot een “reset” van het totale systeem en samenleving. Op dat punt moet letterlijk alles failliet zijn. De vorige reset was vlak na WO2. Vaak ziet men dan rond dit einde van het monetair systeem oorlogen ontstaan, maar vooral ‘machtsovernames’. Over die machtsovername heb ik nooit al te veel geschreven sinds 2011. Vooral het laatste jaar schreef ik daar meer over omdat daar steeds meer over bekend werd. Vaak wordt de “vierde industriële revolutie” gekoppeld aan die K-cyclus. Maar dit is totale onzin. Het komt uit de dikke duim van econoom Joseph Schumpeter (1883-1950) die gewoon voor de bankenfamilie Rothschild werkte. Net zoals andere grote namen uit die tijd rond 1850-1900 zoals Nietsche, Darwin en Marx. Klaus Schwab zuigt weer net zo hard aan die dikke duim van Schumpeter.

Maar uiteindelijk zuigen al die zogenaamde grote namen aan de dikke duim van de familie Rothschild. Inmiddels bezit deze familie bijna elke centrale bank in de wereld. Ze verkopen “schuld”, en niet zo’n beetje ook. Zoals we weten is 97% van al het geld ter wereld als schuld in de markt gezet. Je mag dus letterlijk zeggen dat 97% van al het geld ter wereld in handen van deze familie is. Naast al het geld en grondstoffen (incl. Centrale Bank goud!), bezitten ze ook de totale media. In totaal telt de familie nu zo’n 3000 tot 8000 leden, waarbij nooit een buitenstaander aan wordt toegevoegd. Ze huwelijken zelfs binnen hun eigen bloedlijn. Het enige wat ze willen is totale wereldmacht. Wat dus die Klaus Schab verteld over de vierde industriële revolutie is een grote FAKE.

Om dit ook nog de Kondratieff cyclus te noemen is ronduit schandalig. Kondratieff zelf is geëxecuteerd door Stalin, want zijn kennis mocht niemand weten. Zijn boeken zijn Rusland uit gesmokkeld en in Oostenrijk uitgegeven. Om dit verspreiden tegen te gaan, werd zijn werk vervalst door Schumpeter. Op die vervalsing, wat totale onzin is, gaat Klaus Schwab beleid op toepassen. Zo werken die elite. Zodra er echt kennis naar buiten komt wat ze niet bevalt, plaatsen ze er een vervalsing overheen onder dezelfde naam. Exact zo verging het met de protocollen van de wijzen van sion. Het is verdomd lastig tot onmogelijk om het origineel te vinden. Dat was enkel nog mogelijk vóór 2010.

Vladimir Poetin heeft regelmatig openlijk in de media verklaart dat de 4e industriële revolutie van Schwab complete onzin is. En dat is het ook. Toch zag je vaak grote namen hier vol met beide voeten intrappen. Ook Bob de Wit, van Wolferen, Zeilmaker en Middelkoop. Allemaal uitstekende onderzoekers en journalisten waar ik veel respect voor heb, maar zo gemakkelijk stink je erin. Allen probeerden op die fake een passend beeld bij te vinden. Vonden ze niet. Natuurlijk gaan we over op een andere tijd van technologie, robotisering en verlies van arbeidsplaatsen. Maar waar in de geschiedenis gebeurde dat niet? Veranderende omstandigheden zijn van alle tijden. Altijd vond de mensheid zijn nieuwe plaats en paste de mens zich aan. Waarom is die fake dan nodig? Om de aandacht van de “waarheid” af te halen. De deur van de Matrix moet dicht blijven. Dit zie je aan letterlijk alles, vooral in de media. Overal zie je valse profeten waar iedereen achter aan loopt. Zo zie ik Martin Armstrong ook steeds meer.

Ik las stukken van hem die absoluut nergens op slaan. Pas nog, hij verzon zelf cycli die totaal niet kloppen. Hij voorspelt al sinds 2009 hyperinflatie binnen een half jaar. Zilver op 48 en hij adviseert zilver te kopen. Nu adviseert hij zo snel mogelijk bitcoin te kopen. Pas op met dit soort mensen. Ze vallen voor geld of chantage. Dit is hoe de wereld werkt. Nogmaals, vóór 2010 vond ik overal juiste informatie over de K-cyclus, ook bij grote banken. Maar als je er nu in 2021 naar googled, vind je enkel tegenstrijdigheden en grote onzin. Ook dit is een heel bewuste tactiek, verspreid zo veel mogelijk rookgordijnen. Om een voorbeeld te geven, dit is het einde van de 4e cyclus. Maar je leest al 3e, 4e, 5e en zelfs 6e cyclus op veel economische sites. Nooit op rente en schulden gebaseerd, altijd op onzin zoals innovatie.

Veel websites nemen elkaars troep over en zo verspreid zich dat. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik ook een tijd lang mijn hersens liet kraken over die 4e industriële revolutie. Totdat ik erachter kwam dat elke nieuwe techniek er enkel kwam in dienst van totale controle. Innovatie op “vrije energie” bijvoorbeeld was en blijft verboden. Je zou toch echt denken dat dit juist een oplossing zou zijn voor hun zogenaamde CO2 probleem? Dat zou pas een revolutie zijn! Maar nee. Zoiets past natuurlijk niet in hun duistere wereldbeeld.

Toeval of toch gepland?

In 2012 kregen we de obligatiecrash op Griekenland. Kort daarop gevolgd door Spanje, Portugal en Italië. De ons nog bekende “Eurocrisis”. De rente op obligaties stegen tot ver boven de 100%, waarna ze uit de handel werden genomen. Even dacht ik nog dat dit de grote reset moest zijn. Dat was een grote fout. Ik had mij niet vergist, 2020 bleef toch staan voor de grote reset. De ECB kocht letterlijk alle schuld op en redde zo de euro. Zo simpel was het! Ik had die enorme macht van de Centrale Banken, BIS, IMF en Wereldbank enorm onderschat. Precies op dat punt paste ik mijn eigen wereldbeeld volledig aan. Is het allemaal maar toeval dat zulke dingen gebeuren? Pas later kwam ik erachter dat ze helemaal geen fouten maken.

Ze weten heel precies wat ze doen. Rente, inflatie, schuld, crashes, economie, pandemie, 9/11, oorlogen, noem maar op, je vindt hun uitwerkingen van lang geleden overal terug. Ver voor het gebeurde. Zelfs nu nog kun je terugvinden dat ze vlak voor de crash van 1929 de geldkraan compleet dichtdraaiden. Elke econoom, tot de grootste sukkel aan toe, kan je vertellen wat er dan gebeurt. Is alles maar “toeval” als alleen een kleine groep machthebbers aan alle knoppen ter wereld mogen draaien? Zo hebben ze ook de knop “internet” in handen.

Klaus Schwab zei begin dit jaar nog dat we ons voor moeten bereiden dat internet wel eens langdurig uit kan vallen. Het zou dan “toeval” kunnen zijn omdat Russische hackers dat doen. WEF is alweer een scenario hierop aan het testen in een groot event. Zoiets als event 201. Maar uiteraard is dat toeval. Texas zat in januari 10 dagen geheel zonder stroom midden in de extreem koude winter. De koudste winter ooit in Texas. De reden was een “hacker”. In februari had heel noordoost VS wekenlang geen brandstoffen meer. De reden was alweer een “hacker” die een pijpleiding gehackt had. Allemaal toeval dat zoiets gebeurt vlak na die toespraak van Schwab? Denk je eens in, 2 maanden lang geen internet meer in de hele wereld. Build Back Better werkt alleen als alles is vernietigd. Na corona komt hongersnood. Dit staat letterlijk omschreven in de instructies van de Bundestag. De PDF heb ik nog, voor wie wil. Toevallig zou hongersnood best eens kunnen gebeuren na 2 maanden geen stroom of internet. BBB is de nieuwe wederopbouw wat in de Kondratieff cyclus overgang “winter-lente” heet. 1939-1947 was de vorige, 2021-2030 de volgende. Het kreeg ook al een naam, “Agenda 2030”. Dit heeft helemaal NIKS met industriële revolutie te maken. Overigens, de kreet “Great Reset” komt oorspronkelijk van Kondratieff. Reken maar dat Klaus Schwab dat heel goed weet. Ik schreef hier al over sinds 2011 en Schwab heeft het zeker niet van mij.

Pas nog las ik een heel interessant stuk in het boek “essays” van George Orwell. Dit ging over hoe goed je kunt herkennen of een schrijver liegt ja of nee. Of hij echt gelooft in wat hij schrijft. Daarop pakte ik het boek “Covid19: Great Reset” van Schwab er nog even bij. Ja hoor!!…

one dollar note

Dollar

Hierboven zie je op het 1 dollarbiljet de piramide met het alziend oog. Over zowel de piramide als het alziend oog heb ik al vele explosieve blogs geschreven. Gaan we verder naar de tekst kijken. Latijn, “ANNUIT COEPTIS”, wat letterlijk betekent “begin vernietiging”. Vervolgens zie de romeinse cijfers “MDCCLXXVI”. Dat is het jaartal 1776. Dat is het jaartal van oprichting van de “illuminatie” door Adam Weishaupt in opdracht van de bankiersfamilie Rothschild (toen nog Bauer geheten). De oprichting werd in dat jaartal ook ingevoerd in de Duitse vrijmetselaars UR-loge “Theodor zum guten Raht”. Sinds dat jaartal is het “Alziend oog” het symbool van alle vrijmetselaars. Vervolgens, “NOVUS ORDO SECLORUM”. Latijn, Novus betekent “nieuw”, Ordo betekent “order”, Seclorum betekent “alle tijdperken”. “Nieuwe Orde der eeuwen”, vrij vertaalt. Om het helemaal compleet te maken, Adam Weishaupt , de oprichter van de illuminatie in 1776, schreef ook de eerste uitgave van het geschrift “Protocollen van de wijzen van Sion”. Het meest gruwelijke geschrift wat je maar lezen kunt. De laatste aanpassing, vierde druk, was rond 1907. Alles wat er sindsdien in de wereld gebeurde, staat daarin. En wel t/m 2021. Maar ook de toekomst, maar daar zal ik hier niet over schrijven. Wie wil mag hem hebben, ik heb de originele in PDF.

Voor wie complotten nog steeds niet geloven kan, google slechts naar “One Dollar” en overtuig jezelf. Twijfel je nog? Google dan eens naar “illuminatie” en klik vervolgens op afbeeldingen. Je kunt immers nog zeggen dat 1776 ook het jaar van de onafhankelijk was. Klopt, maar daar hoort dat oogje niet bij. Dat driehoek oog is het logo van de illuminatie. Wordt nog steeds gebruikt in de vrijmetselarij. Over dat laatste, dit bestuurt de wereld vanuit geheime UR-loges. We worden bestuurd vanuit de “duisternis”, voor degenen die beter thuis zijn in licht en duisternis zoals in oude boeken omschreven.

Hierboven de foto van één van de vele verdragen die het World Economic Forum sloot met de VN. In dit geval gaat het over de financiering van hun gezamenlijke Agenda 2030. VN en WEF is één groot geheel. Klaus Schwab is de nieuwe dictator over de wereld. Hij is de grote man vóór de schermen, net zoals Hitler en Stalin dat waren. De personen boven hen en achter de schermen zien we nog steeds niet. Nooit komen die in beeld. Maar lezers van mijn blogs kennen die natuurlijk wel. Volgens onze media is het WEF enkel een “denktank” met ideeën. Waarom zitten Rutte, Kaag en Maxima er dan zo vaak? Waarom voert elke regering dan de 17 SDG uit? De 17 SDG komen namelijk rechtstreeks uit de koker van het WEF. Bij elk totalitair regime hoort natuurlijk wel een nieuw logo. Logo straalt macht en gezag uit.

Internet

In enkele politieke partijen wereldwijd (in NL, D66) kwam plotseling het idee op om internet op IP-adres aan en uit te schakelen op basis van gedrag. Anders gezegd, op het nieuwe credit puntensysteem. Dit creditsysteem wat overigens al gekoppeld is aan de site van het vaccinatiepaspoort. Elk totalitair regime uit het verleden gebruikte speciale paspoorten. De sites voor dit doel zijn in volle ontwikkeling, zo komt steeds meer naar buiten. Vele instanties zijn daarmee aan het werk. Dan kun je natuurlijk wachten op de klokkenluiders. Dus als je straks een foute site opent, bijvoorbeeld dat foute blog van Gerard, dan kunnen ze je zo van internet afgooien op basis van je IP-adres. Want volgens de nieuwe definities van terrorisme, is die Gerard dus een terrorist. Die nieuwe definities zijn al door verschillende parlementen goedgekeurd. Een complotsnappie is hiermee officieel een terrorist, want hij is een gevaar voor het totalitair regime. Pas op, verzin ik niet zelf! Die nieuwe definitie kun je gemakkelijk vinden op internet al.

Begin juni is in Zweden al de wet erdoorheen gejast waarop kasgeld verboden wordt per 2022. De rest volgt. Allemaal complotten van snappies? Natuurlijk! Zoek het maar op. Nog niet zo heel lang geleden werd je als terrorist van Facebook en Twitter afgegooid als je dit durfde te zeggen.

Tegelijkertijd zegt dit steeds meer over fysiek geld. Geen kasgeld meer, geen internet meer, of nog erger, geen stroom meer. Als het WEF en de VN vinden dat die uit moet, dan gaat die uit. Of je dit nu gelooft of niet. Kasgeld is de basis van overvallers en criminele handel, maar ook zwart werken. Vinden criminelen en zwartwerkers een andere weg? Zeker, bitcoin. Zal ons totalitair regime dit toelaten? Ze kunnen immers nauwkeurig zien waar je op internet uithangt en wat je doet. Dat is allang keurig gekoppeld aan AI. Ik denk dat ik het belang van fysiek muntgeld in goud en zilver met “eigen waarde” niet uit hoef te leggen.

Ons totalitair regime vindt dat elke kakkerlak burger magnetisch moet worden. Ze vertellen ook de raarste dingen. Je denk dan aan een slechte horror of SF-film uit Hollywood. Klaus Schwab zei regelmatig vol trots dat mens en robot samengevoegd zullen worden. De meeste mensen zijn al magnetisch. Ze melden zich vrijwillig hiervoor aan. Vol trots laten ze het ook nog aan mij zien. Hun telefoon hoeven niet meer in de zak te stoppen. Die blijft gewoon op hun bovenarm plakken. Sommigen plakken hun sleutels op hun voorhoofd. Velen vinden dit gewoon leuk. Dan ga je even googlen en dan kom je dit tegen. Magnetisch “brain-control” staat gewoon in de krant The Guardian uit 2016!

Sommige mensen kunnen zich niet gedragen, en dan is dit toch een prachtige oplossing. Dan ben ik in ieder geval wel blij dat goud en zilver niet magnetisch zijn. Je weet maar nooit aan wie het allemaal blijft plakken! Straks kun je een vinger in het stopcontact steken en vervolgens klinkt er muziek uit je oren. Wie weet wat we nog allemaal mee gaan maken met de magnetische mens.

Waar is goudprijs van afhankelijk?

Maar weer serieus terug op goud en zilver. Laten we nu eens kijken waarvan de goudprijs zoal afhankelijk is. Velen zeggen inflatie, inflatieverwachting, rente, renteverwachting, reële rente vooral (rente – inflatie), lage USD, dure USD, TINA. Het wiebelt inderdaad wel tijdelijk op zulke verwachtingen. Elke belegging gaat tenslotte over “toekomstverwachting”, zoals wij allen wel weten. Ga ik toch eens kijken wat goud dan ECHT in beweging zette in de afgelopen 100 jaar. En met ECHT bedoel ik stijgingen van +100% tot +1000% in korte tijd. Hier pak ik de 4 Kondratieff jaargetijen erbij van elk 20 jaar. Er zijn 3 zeer grote bulls: 1929, 1980 en 2000. 1929, overgang van Kondratieff-herfst naar K-winter vlak ná de grote beurscrash en tijdens de grote recessie. 1980, overgang van K-zomer naar K-herfst. Inflatie liep geheel uit de hand wereldwijd op loon/prijsspiraal. 2000, overgang van K-herfst naar K-winter (vergelijkbaar met 1929). Kortom, in zomer en winter gaat de goudprijs altijd omhoog. Het herstelt in lente en herfst. Tot nu toe tenminste. Laat ik het anders benaderen. Zomer en winter zijn altijd hele heftige tijden bomvol onzekerheid. Onzekerheid leidt tot paniek. Zodra paniek overwaait, zakt goud en zilver weer net zo hard tot het normale niveau. Dan heb je nog wat kleinere oplevingen zoals 2008 vlak na de schuldencrisis, maar het schuldenprobleem speelde ook al vanaf 2000 tot 2007. Goud en zilver zijn inderdaad een “angstzweet” belegging wat veel kenners ook zeggen. Het is duidelijk te zien. Verder zie je de bewegingen van zilver en goud redelijk gelijk op gaan. Zilver is zeker wat volatieler. Wat opvalt in de grafiek, is dat de zilverprijs eind jaren 60 erg duur was t.o.v. goud (ratio 1:16 ongeveer). Dat heb ik toch even nagekeken. Dat kwam vermoedelijk door massale sluitingen van zilvermijnen door de te lage zilverprijs. Eenmaal gesloten kunnen ze meestal nooit meer open. Dat geldt overigens ook voor veel goudmijnen.

Deze grafiek bewijst ook dat de goud/zilverprijs niks te maken heeft met de geldhoeveelheid (M1, M2, M3). Als die extreem fors toeneemt, kan goud gigantisch dalen zelfs. Dat zagen we vooral vanaf 2013. Dan begrijp ik weer niet dat veel zogenaamde kenners alsnog vol blijven houden dat goud op de geldhoeveelheid moet stijgen. De grafiek bewijst het, het is NIET WAAR! Nu mogen we M2 niet helemaal wegstrepen. Het is enkel een deur die open staat voor hogere inflatie. Dat wil dus niet zeggen dat extreem hoge inflatie dan ook komt. M2 stroomt nauwelijks in de geldmarkt. Zolang M2 blijft stromen via de kapitaalmarkt in o.a. aandelen en vastgoed, gebeurt er helemaal niks. Daarom was beleggen in aandelen ook zo leuk. Vooral de jaren vanaf 2013. Daarom is “kennis” ook zo belangrijk. Met de juiste kennis is rijk worden niet zo moeilijk. Kennis verzamelen levert meer geld op dan ervoor werken. Op veel producten valt goed te speculeren met voorkennis. Daarnaast speelt wiskunde een grote rol. Maar je moet die kennis wel eerst opdoen.

Inflatie

Afgelopen tijd hebben goud en zilver meegeprofiteerd van de enorme stijging van de PPI (Producenten Prijs Index). Vooral koper ging door het dak. Nu moet je met goud en zilver nooit wachten totdat er echt paniek uitbreekt in de financiële sector. Dan ben je te laat. We weten ook dat het in korte tijd enorm kan stijgen. Wat er op dit moment boven ons hoofd hangt, weten we niet echt. Sommige zeggen hyperinflatie, maar dat roepen ze al vanaf 2008. Ik zie nog steeds de gemiddelde lonen en koopkracht dalen op dit moment. Aanbod van arbeid blijft daarbij erg hoog wat de lonen blijft drukken. Een gevolg van verdergaande robotisering/automatisering. Dit is wel een dilemma voor de elite.

In ieder geval zitten zowel de USD als de EUR steeds zwaarder overladen in de onhoudbare schulden. Het einde van de schuldenvaluta’s is er gewoon. Niet ‘of’, maar ‘wanneer’. Nu is het ook niet zo dat we kunnen zeggen dat er geen hoge inflatie komt. Voorlopig zijn er geen aanwijzingen. Wel is het zo dat de VS-inflatie boven de magische grens van 3% ligt. Boven de 3% is de correlatie met goud zeer hoog. Onder de 3% is dat minder tot niet. Dus ja, we zitten op de rand van het ravijn met die 3%. De vraag is of dit doorzet. De aanjager van inflatie wereldwijd zijn de Verenigde Staten. Bijna alle republikeinse staten zijn weer helemaal open zonder coronamaatregelen. Maar wat er ook gebeurt, goudprijs volgt altijd, en al eeuwenlang, de inflatie. Dat is een vast gegeven over meer dan 2000 jaar. Daarnaast, goud zal nooit en te nimmer door de minimumprijs zakken van de productiekosten. Want dan gaan er mijnen dicht en stijgt de prijs weer door schaarste. Op basis hiervan durf ik te beweren dat goud de meest veilige belegging is die er bestaat. Daarnaast moet je goud ook hebben als belangrijke hedge op aandelen en bitcoin. Dit met het oog op een goede spreiding.

Kasgeld

De nieuwe bijkomstige reden om goud en zilver fysiek te bezitten is dat dit het “enige” kasgeld met eigen waarde gaat worden wat er bestaat. Afschaffen kasgeld is overal in de maak. Voorlopig dus alleen Zweden vanaf 2022, maar het volgt overal. De Zweedse criminelen gaan gewoon kas in USD of de EUR natuurlijk. Daarom moet dit afschaffen kasgeld uiteindelijk wereldwijd. Dat gaat ook zeker gebeuren. Hoe ze daarna crimineel omloop van geld gaan oplossen in bitcoin is enkel een kwestie van tijd, vrees ik. De vraag blijft natuurlijk wel, gaan ze fysiek goud en zilver ooit verbieden? Weten we niet, maar wie gaat het vrijwillig inleveren bij de roverheid? Dat is de vraag.

Boekentip

Dit boek “Worden wij wakker” van Marcel Messing was oorspronkelijk van 2006, maar opnieuw uitgebracht in 2021. Dit heb ik rond 2010 half gelezen in korte tijd welke ik voor mijn werk in Spanje was. Nu opnieuw uitgegeven en aangepast op veel nieuwe feiten. Ik heb het zelf nog niet gelezen, maar zie nu al dat het een geweldig boek is. Marcel Messing is niet zomaar een schrijver. Hij bezit extreem veel kennis over de kern van de mensheid. Citaat: “Stel dat veel van wat u geleerd hebt niet waar is. Dat u onwetend heel uw leven gemanipuleerd werd met ideeën over religie, politiek, economie, geschiedenis, opvoeding, gezondheid, oorlog en vrede. Veronderstel dat u erachter komt dat de leugen regeert en tot waarheid is verheven. (…)” Wat is aan dit citaat nog toe te voegen? Voor velen zal dit waarschijnlijk het meest wakkere moment worden van hun hele leven. Natuurlijk voelt u zich bedrogen, verdrietig, teleurgesteld. Maar uiteindelijk ook “opgelucht” diep in uw hart.

Nu heb ik nog even getwijfeld over “13 satanische bloedlijnen” van Robin de Ruiter. Hier ga ik een volgende keer dieper op in. Beide boeken zijn wel vergelijkbaar, maar gaan zeker over totaal verschillende items. Beide boeken gaan vooral over de achtergehouden feiten voor de mensheid. Lees ze gewoon allebei. Steeds benader ik dit soort boeken in boektips omdat deze kennis u in staat stelt de juiste keuzes te maken in het leven van uzelf en jouw gezin. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk “kennis” is. Kennis is, naast juiste keuzes in het leven maken, ook geld. Vanaf het moment dat ik besloot te stoppen met werken ging ik pas echt geld verdienen. Puur op basis van kennis. En daarmee bedoel ik dus NIET de kennis van kranten en TV. Dat is enkel en alleen propaganda van de elite. TV helemaal uit en krant in de kachel (in elke blog weer). Precies dit maakt de weg vrij voor kennis.

Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in deze blog/column, zijn de persoonlijke mening van de auteur e/o gastbloggers. Deze staan los van eventuele officiële standpunten van personen, bedrijven of organisaties, dan wel bedrijven en organisaties die expliciet vermeld staan in de gepubliceerde blogs & teksten.

Geschreven door:
Rolf van Zanten

Rolf van Zanten

Directeur

Rolf van Zanten is de directeur en oprichter van The Silver Mountain. Hij startte het bedrijf in 2008 om het aankopen van fysiek edelmetaal op een veilige, discrete en betrouwbare manier toegankelijk te maken voor particuliere klanten in Nederland, België en de rest van Europa.

In eerste instantie was hij met The Silver Mountain voornamelijk gericht op het aanbieden van fysiek zilver, waarmee hij in Nederland als eerste partij grootschalig munten zoals de Maple Leaf aanbood en daarmee een alternatief beschikbaar stelde voor zilver baren die met btw zijn belast. In 2009 werd ook Inkoop Edelmetaal opgericht zodat het mogelijk werd om edelmetaal ook weer eenvoudig en veilig online te verkopen. Inmiddels is The Silver Mountain uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van fysiek edelmetaal met een full-service dienstverlening voor aankoop, verkoop en opslag.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.