Goudprijs: € 69.205,63 Zilverprijs: € 901,80

Is alles wel zoals het lijkt?

Door Gerard

Is alles wel zoals het lijkt?
09-09-2020 Nieuws

Met grote verbazing stel ik regelmatig vast dat veel mensen niet in kunnen zien hoe diep en ver deze staatsgreep genesteld zit. Hoe dieper je erin duikt, hoe erger het wordt. Als iemand die als minister in een marxistische regering als oorlogsmisdadiger genocide pleegt op 2,5 miljoen mensen (de Amharen), dan ben je blijkbaar goed genoeg om directeur te worden van het WHO. De heer Tedros, welke 60% van de Nederlandse bevolking zulke geweldige persoon vindt als je de corrupte media moet geloven. Tedros was vooraanstaand lid van TPLF, de gewelddadige marxistische partij van Ethiopië. Een partij waarin ook een soort van SS-commando’s actief waren waar hij leiding aan gaf. Zulke misdadiger wordt dan directeur van WHO en gaat ons uit de corona-crisis helpen. Tedros is de persoonlijke vriend van Bill Gates. Daarnaast zie je hem ook op foto’s met Soros en andere misdadigers. Geloof je dit niet? Kun je gewoon opzoeken. Internet vol van! Ook is er rond 2016 een onderzoek ingesteld door de VN naar de fraude binnen de WHO. De Australiër die dit onderzoek moest uitvoeren, is kort daarna dood gevonden. Daarna kon de VN nooit meer onderzoek doen. Ook geen onderzoek meer binnen de IPCC overigens. Waarom niet? De misdadigers rukten verder op tot in de top van de VN en alle andere instanties. Wat we nu dus zien, is alleen de uitvoering ná de staatsgreep. We staan zeker niet aan het begin, wat veel onderzoekers nog denken. Niet te geloven? We gaan de feiten aantonen in dit blog. Om te weten hoe we moeten beleggen, moeten we blijven zoeken naar hoe de wereld zal veranderen. Daar gaat dit blog bij helpen.

Voor wie doen ze het en wie zijn hun handlangers?

Hun handlangers zitten vooral in de NGO’s (Non Gouverment Organisations). Daar heb ik nog tussen gezeten. Dat was 2015 a 2016. Ik stond verbaasd om te zien hoe erg het toen al was. Het begon met mijn goede vriend Andre hier op het blog. Velen zullen hem nog wel kennen. Altijd leuke discussies met hem. Daarom even een zijspoortje van wat wij samen meemaakten. Andre heeft mij persoonlijk benaderd om te helpen zijn innovatieve project op poten te zetten. Het project was inderdaad een gouden greep. Het probleem in ontwikkelingslanden was de vernietiging van granen en mais ná de oogst. 80% gaat verloren aan ratten, muizen en insecten die de hele voedselvoorraad granen opvreten en vervuilen. Dit houdt de hongersnood in de wereld in stand. Andre had polyester graantanks ontworpen. Stapelbaar, goedkoop en luchtdicht af te sluiten. In de vuldop zat een kaarsje welke de zuurstop opbrand in de tank bij afsluiten. Een simpel en goed werkend idee om te conserveren. Hij heeft dit uitgeprobeerd ter plekke en het idee was werkelijk fantastisch en een groot succes. Het hele dorp had geen enkel voedselprobleem meer met slechts een paar tanks. Hij vond enorme tegenwerking voor het project en toen kwam hij bij mij. De betrokken NGO’s hielden dit tegen.

Die NGO medewerkers leven in een gigantische villa met tennisbanen, zwembad en veel personeel. Enorme salarissen ook. Ik heb ze gezien, boven 5 nullen. Nog buiten de enorme onkosten. Plus gratis reizen en de jaren in het buitenland gaan af van de pensioenleeftijd. Alles wordt betaald door onze ministeries van ontwikkelingshulp en EZ. De NGO kon opgedoekt worden als er ter plekke geen voedselprobleem meer was. Dus Andre kreeg tegenwerking. De Bill Gates foundation leverde jaarlijks gratis juten zakken aan om de oogst in op te slaan. Na 2 dagen al waren die doorgevreten door de ratten en muizen. Anders gezegd, Andre moest oprotten met zijn tanks. Ik heb toen met Andre contacten gelegd met vele NGO instellingen in Nederland. Ik wist niet eens dat er zoveel “liefdadigheidsinstellingen” waren. Deze NGO’s leven allemaal op subsidies van de overheid en donaties van de Gates Foundation. Zelf hebben we ook subsidie aanvragen gedaan bij meerdere ministeries, ontwikkelingshulp, buitenlandse zaken en economische zaken. Hieruit konden we kiezen uit meer dan 200 subsidieaanvragen. Daarnaast nog bij de EU subsidies aangevraagd. We zijn nog bij door de overheid georganiseerde bijeenkomsten uitgenodigd waar innovatieprojecten werden toegelicht en verhandeld. Eentje daarvan was een hele bijzondere. Minister Ploumen was daar ook bij aanwezig.

Daarnaast veel ministers en diplomaten uit vooral Afrikaanse landen en Nederlandse CEO’s van grote bedrijven. We dachten een voet tussen de deur te hebben. Altijd weer een enorm buffet en voldoende alcohol. Kortom, alles werd afgewezen. Enkel projecten die letterlijk nergens toe leiden werden goedgekeurd. Er was een CEO bij die een toespraak hield over hoe hij met overheidssteun en subsidies zijn melkkoeien en melkfabriek van Friesland naar Kenia ging verplaatsen. Luid applaus in de zaal, dat was het meest “innovatieve” project. Totdat iemand tegen ons zei, men wil juist géén oplossingen. Toch kwam er een Afrikaanse vrouwelijke diplomaat bij ons die ons project wilde hebben. Ze moest daags erna haar lijst inleveren bij het ministerie. Ze had nog 2 miljoen niet ingevuld, dus dit kwam haar mooi uit. We gaven haar de gegevens en die heeft ze ook gebruikt. Weken later namen wij contact met haar op. Ze had geen interesse. Ze vond het vreemd dat wij belden, want het geld was gewoon binnen. Dat wilde ze dus nergens voor gebruiken en had daar geen geheimen over. Ze bedankte ons nog voor het project. We hebben haar gewoon 2 miljoen rijker gemaakt. Later keken we nog op de sites van de bekende NGO’s welke voor innovatieve projecten geld kregen. Daar zat echt niks tussen. Het bleek uiteindelijk allemaal wazig advies te zijn wat daar verkocht werd. Wat opviel, geen enkel project had kosten of investering nodig. Bedragen tussen 300.000 en 2 miljoen per project. Erger nog, bij andere ontwikkeling NGO’s kwam je dezelfde projecten opnieuw tegen. Ze worden gewoon meermalen ingediend en kregen 2 a 3x geld voor hetzelfde project. Ik zal niet dieper gaan, maar de fraude was gigantisch. Hoe dieper wij zochten, hoe erger het werd. Ik vroeg hierbij nog bij KvK de jaarcijfers op van die zogenaamde goede doelen stichtingen. De inkomstenlijst is onuitputtelijk lang. Van postcodeloterij en overheidssubsidies tot grote NGO’s zoals Gates en Rockefeller foundations. De grote NGO’s draaien geld door naar de kleinere NGO’s. Het zijn afgesloten clubs. Geld wordt verdeeld in hun eigen kring. De uitgaven waren al net zo schimmig als de inkomsten. Zo blijft het miljardensysteem van NGO’s in stand en kan het groeien.

Kort erna hadden Andre en ik een afspraak op het ministerie van EZ. Een contact daar legde ons uit waarom ons project geen kans van slagen had. Zal ik hier niet uitleggen, maar kwam er in nette woorden op neer dat het gewoon niet paste in hun fraude systemen.

Ik haakte af maar Andre zette door. Dat kon gemakkelijk omdat ik nog geen geld had geïnvesteerd. Op zulke grote tegenwerking doe je dat ook niet. Andre is in Kenia gaan wonen en dacht dat het ging lukken buiten de NGO’s om. Het leek even te gaan werken, maar dan nog heb je te maken met NGO’s die je vernietigen. Wat duidelijk aangeeft hoe corruptie doorsijpelt in elke laag van de maatschappij.

Andre werd ziek en is 23 april 2020 overleden. Hij werd 56 jaar. Hij is altijd een goede vriend van mij gebleven. Ter ere aan hem ging ik dus even dieper in op dit avontuur.

Verder bleek ook dat vooral de Gates Foundation de hand over al die kleinere NGO’s had liggen. Precies dat was ook de reden dat veel NGO’s het land uitgejaagd worden in veel Afrikaanse landen vooral. Ze leven in grote villa’s met personeel en doen geen ene flikker, terwijl 500 meter verderop mensen sterven van de honger.

Als ik dit zelf niet had meegemaakt, had ik het ook niet geloofd waarschijnlijk. Er zijn letterlijk 10duizenden NGO’s actief in de wereld die duizenden miljarden opvreten op dit vlak. Een van de snelst groeiende industrie ter wereld. Naast deze industrie heb je de klimaatindustrie IPCC nog. Vluchtelingenindustrie. De medicijnindustrie WHO, Wereldbank, WTO, Rode Kruis, allemaal op hoog VN niveau. Nationaal heb je Greenpeace, Wakker dier, Milieu defensie, KOZP, antiracisme meldpunten, en ga zo maar door. Het zijn er duizenden. Allemaal NGO en samen verteren ze miljarden per jaar. De rijkste mensen van Nederland zitten hier. Dat weten linkse partijen, D66, GL, CDA, PvdA en zelfs de SP. Ze zitten er zelf tot over de oren middenin. Letterlijk alles draait om fraude en corruptie. Dit is niet meer te stoppen. Ik denk dat in Nederland alleen al 500.000 mensen in een NGO werkzaam zijn. Niet allemaal corrupt, maar wel de meesten. Praat ik nog niet eens over de ministeries die al die NGO’s in stand moeten houden met belastinggeld. Steeds méér belastinggeld. De miljoenen vliegen letterlijk in het rond. Toch even een dingetje om over na te denken als er weer zulke vrijwilliger voor je voordeur staat met een rammelpotje. Die mensen worden gewoon misbruikt en straal voor de gek gehouden. Al die NGO’s samen hebben zoveel macht en geld verzameld, dat ze groter en machtiger zijn dan de overheden. Zo kan het gebeuren dat de farmaceutische industrie via de WHO ons kan onderdrukken en verplichten een vaccin of PCR test te nemen. Daar zijn ook gewoon VN verdragen voor getekend. En dat voor een normaal regulier virus wat elk jaar terug komt, net zoals de griep en verkoudheid. Nu ken ik ook hulporganisaties die wél goed werk doen ter plekke. Ik mag ze niet allemaal over dezelfde kam scheren. Voor deze heb ik groot respect. Totdat zulke organisaties gaan groeien en geïnfecteerd raken met donaties uit duistere hoek. Dan komen er nieuwe managers die het opnieuw inrichten en dan is het weer dezelfde corrupte bende.

Waarom vertel ik dit? Omdat de wereldmacht loopt dwars dóór de NGO’s heen. Van groot tot klein. Met veel geld kun je iedereen omkopen doneren en NGO’s worden nooit aangevallen of gecontroleerd. Ik doe vanaf 2017 nog steeds onderzoek naar deze stichtingen. De groei, fraude en zelfs misdaden is extreem geworden in korte tijd. De NGO is hét orgaan die deze wereldwijde staatsgreep mede mogelijk maakte. Soros, Gates, Clinton, Obama, Rockefellers, en tientallen meer, hebben allemaal zelf nog NGO’s waar doorheen ze hun macht uitvoeren. Een netwerk van NGO’s waar niet meer door heen te spitten valt. Er zijn alleen al tientallen stichtingen die de media controleren via omkopen bonussen en donaties. Avaaz is dan weer een stichting onder Soros die linkse activisten moet aansturen zoals BLM en Black power. Dan heb je nog het World Economic Forum waar de corrupte misdadigers bij elkaar komen om hun macht aan te sturen. Dat doen ze jaarlijks in Davos voor publieke media. De NGO’s in de financiële wereld laat ik even schieten omdat het filmpje onderaan dit blog daar heel diep op in gaat. Dit is de meest corrupte van allemaal met de meeste macht. MUST SEE!

Niks in de wereld is wat het lijkt

We leven nu in de wereld ná de staatsgreep, niet tijdens. Rutte, de Jonge, VVD, CDA, noem maar op, alles doet mee. Ook de media. Je hebt als journalist de keuze ofwel schrijf je de leugens op en wordt daarmee schatrijk, of ontslag. Je krijgt als journalist een bonus voor elke keer als je Trump onderuit haalt in je programma of artikel. Het werkt allemaal mee om de door en door corrupte wereldmacht in stand te houden. De gewone burger is zuur de klos en kan geen kant meer op. Uiteindelijk krijgt elk volk wat het verdient. Uiteindelijk hoor je niks meer van de criminelen uit de media en politiek na enige tijd. Ze wonen ergens heel ver weg op schitterde locaties in schitterde huizen badend in de rijkdom en de omgekochte media houd ze buiten het zicht. Doe je niet mee, werk je tegen of maak je de corruptie openbaar, dan loopt het vaak slecht met je af.

Melkkoe

Voor dit soort mensen zijn wij niet meer dan een melkkoe welke op alle mogelijke manieren de mond gesnoerd moet worden. Zelfs mensen die dit een jaar geleden niet geloofden, zien het nu met eigen ogen. Of ze slapen nog en denken dat corona over 3 weken voorbij is. Corona blijft, zoals het er altijd al was. De maatregelen blijven ook. De dictatuur is een feit. We zullen slaaf zijn van de staat. Ondertussen gaan de belastingen verder omhoog voor de burgers. Spaargeld en pensioen wordt afgepakt met extreem hoge belastingen daarop vanaf 2022 al. Niks pensioen, werken totdat je erbij neer valt. Terwijl je voor je pensioen je leven lang gespaard hebt. Uiteindelijk is elke burger afhankelijk van de staat. Dat is hun doel. Dat hoort bij dictatuur. Daarom moet MKB en ZZP ook geheel verdwijnen. Gaat nog gebeuren. Als je werkzaam bent binnen dit corrupte systeem, heb je vaak geen keus want je hebt nog een baan. Je moet wel, ook al voelt het niet lekker. Steeds meer mensen worden in dat systeem gezogen. Om mensen beter te kunnen onderdrukken is het nodig om identiteit en cultuur volledig af te schaffen. Daar zijn ze al druk mee bezig. Vervolgens zet men groepen mensen tegen elkaar op, zwart tegen blank, vrouw tegen man, homo tegen hetero, moslim tegen christenen, en ga zo maar door. Verdeel en heers. BLM en Black power zijn terroristische organisaties die gebruikt worden voor dit doel. BLM is ontstaan vanuit Avaaz. Ook al een NGO met een gericht doel. Bedoeld om mensen tegen elkaar op te zetten en het marxisme er door te drukken. Een organisatie die rechtstreeks onder Soros valt. Bij Avaaz werken ook al 5000 mensen fulltime. Rechtstreeks van ons belastinggeld. Op hun vele websites wordt veel gescholden op mensen die rijk zijn. Kijk eens hoe extreem rijk de eigenaren van die sites zelf zijn. Kijk alleen maar naar het enorme aantal moorden op blanke mensen in de VS die de vreedzame BLM al op hun naam hebben staat. Een terroristische organisatie waar mevrouw Halsema mee voorop loopt op de Dam. Hogerop in de politiek kom je alleen via bepaalde geheime vrijmetselaarsloges. Iemand anders komt er nooit tussen. Dat blijkt uit een onderzoek van Sypke Zeilstra. Robin de Ruiter heeft daar een compleet boek over geschreven.

Uiteindelijk kan de burger nog een normaal leven in vrijheid terug krijgen door ervoor te vechten. Ik zie dit ook hier wel uitlopen op een burgeroorlog. Net zoals dat in de VS al eigenlijk het geval is in de grote steden in de democratische staten. Het is uiteindelijk ook het doel. Eerst zelf chaos creëren om daarna iedereen onder total control te zetten door het leger en politie. Bovendien ontdoen ze zo de wereld van separatisten. Daarmee ontstaat elke totalitaire dictatuur met bijbehorend schrikbewind. Zo heel ver zijn we er niet meer vandaan.

Wat te doen

Zelf ben ik veel bezig om de mazen in het nieuwe systeem te vinden. Ze zijn er wel, maar je moet eerst onderzoeken hoe het werkt. En wel op tijd. Als je wacht tot je de strop van de overheid om je nek voelt, ben je te laat. Die mazen in het systeem zijn er best wel maar kan dit in een blog niet te uitvoerig gaan uitleggen, want legaal werkt niks meer in deze wereld. Natuurlijk, er komt groot verzet, de valuta gaat het niet redden, je vrijheid ben je kwijt. Daarin moet je toch een weg vinden. Wat gaat goud doen in dit systeem? Hoe kun je onder de radar vandaan blijven? Tip: fysiek goud en ga weg uit de grote steden. Hoe kleiner het dorp of gemeenschap waar je woont, hoe minder controle ze hebben.

Als je dan toch belegt, beleg dan waar de misdadigers zelf in beleggen. Onze superbelegger, Warren Buffet, en beste vriend van Bill Gates, stapte onlangs in goud en goudmijnen. Daarnaast kun je denken welke grote bedrijven die total control technisch mogelijk maken. Zoals 5G, dataopslag, video uitlezen, video besturing, cloud, AI, energievoorziening, enz. Want techniek gaat de grootste rol spelen in de dictatuur. Het blijkt, tech aandelen vliegen door het dak. Goud en zilver overigens ook. Te laat? Ik denk het niet eens.

Wapenindustrie kun je ook nog eens overwegen als Sleepy Joe Biden alsnog president zou worden. Wapenindustrie, het enige wat nu nog redelijk laag staat. Goud zelf dan? Is daar het einde van in zicht? Dit gaat nog wat verder parabolisch. Daar ben ik vrijwel zeker van. Als die parabool er eenmaal is, ben je te laat. Aan de verkeerde kant van het grasveld ben je ook te laat. Wanneer ben je dan op tijd? Alleen als je de toekomst kunt inschatten op basis van onderzoek! Als je het systeem snapt. Als je jezelf niet laat misleiden door de misdadigers via hun corrupte media. Dan kun je op tijd zijn. Als je met eigen ogen ziet dat het te laat is, dan zie je pas de mensen die op tijd waren. Dat is precies de reden dat ik er zoveel woorden aan vuil maak. Het lijkt dus niets met goud te maken te hebben, maar dat heeft het wel degelijk. Je kunt alleen maar “op tijd” zijn als je weet hoe de wereld in elkaar zit. Dan weet je waar geld naar toe stroomt. Dan weet je ook hoe de wereld gepland staat voor de toekomst. Daarmee kun je dus in de toekomst kijken.

Het boek “coronacrisis” van Robin de Ruiter is daar een mooi voorbeeld van. Dit boek werd uitgegeven in 2009. Als onderzoeker en infiltrant wist hij dit al. Een pandemie faken en hierin de staatsgreep doorvoeren. Het boek is onlangs opnieuw uitgegeven en aangepast vanaf de planning in 2007 tot praktijk in 2020. Ik heb het hier voor mij liggen maar heb het nog niet gelezen. Het kwam in mei uit en is nog te bestellen. Waar het mij vooral om gaat is wat er gepland staat voor de toekomst. Corona zal eeuwig blijven, zoals corona er al eeuwig was als variant griepvirus. Ik probeer er nog achter te komen wat het doel is van het vaccin, wat onmogelijk iets tegen een snel muterend RNA-virus kan zijn. Om geld gaat het allang niet meer want dat heeft de farmaceutische industrie meer dan genoeg. Als belegger ben je altijd bezig om de scenario’s in de toekomst te analyseren. Het levert je gewoon geld en inkomsten op. Zelfs in deze tijd. Maar eigenlijk ben ik nu aan het analyseren hoe mijn gezin dat kan overleven. Want men blijft uitmoorden reduceren van de wereldbevolking aanhalen in combinatie met dat super vaccin. Daarmee redden we de planeet. Dus dan waren achteraf Hitler en Mao toch niet zo slecht? Of ben ik nu gek? Mao heeft dus goed voor het klimaat gezorgd met 52 miljoen moorden. Tedros gaat hem wel inhalen. Hij heeft er al 2,5 miljoen op zijn CV staan.

De belangrijkste boodschap in mijn blogs is altijd, probeer de wereld te “snappen”. Alleen dan doe je de juiste acties met beleggen. Lees veel en gooi de kranten weg en de tv uit. Die zijn allemaal corrupt tot op het gaatje. Tv en kranten zijn omgekocht en worden gebruikt om mensen DOM te houden. Kijk maar eens hoe de criminelen een doodnormaal jaarlijks terugkerend corona griepvirus kunnen opblazen. Geef het maar eerlijk toe, u was doodsbang omdat je de tv aan zette of de krant las! Er gaan elk jaar veel zwakkere en oudere mensen dood aan de griep. Dat is normaal. Nu blijkt dat je belazerd wordt, lees je nog steeds corrupte kranten? In dat geval raad ik je aan, STOP met beleggen en lees mijn blogs beter niet meer. Tja, wen er maar aan, ik blijf het herhalen! Precies omdat dit de grootste valkuil is waar mensen massaal in blijven springen. Media zorgen er voor dat je de wereld niet ziet zoals die is. Media plaatsen jouw in een “Matrix”.

Natuurlijk kan ik hier vele grafieken laten zien. Natuurlijk kan ik het foute geldsysteem van de centrale banken uitleggen. De link en de gevolgen van de negatieve rente uitleggen. Maar heeft dat nog zin? Het systeem waarin wij dachten te leven is al voorbij. Ze deden het fout, lees ik vaak in blogs. Nee, ze deden helemaal NIKS fout! Het was exact zo gepland. Iedereen aan hoge schulden helpen, inclusief onze overheden, en dan met veel geld de macht overnemen. Ze deden het inderdaad “uitstekend”.

We beleggen allemaal voor je eigen toekomst, maar nu weten we niet meer hoe die eruit ziet. De media laten jouw een andere wereld zien. De echte wereld die zo extreem corrupt is krijgt absoluut een andere toekomst. Dat kan gewoon niet anders. Teveel mensen en organisaties zitten vastgezogen op corrupt geld. Ons geld. Dit gaat gewoon door en ze worden steeds machtiger en rijker. De 1% rijkste ter aarde waar iedereen het over heeft, werden altijd gedragen door linkse politieke partijen. Ze zijn er helemaal niet voor de arbeider. Nooit geweest. Ze wilden enkel jouw stem. Nog maar de vraag of je nog ooit zult kunnen stemmen. Waarschijnlijk niet.

Gaan we hieruit komen en ooit genieten van de waarde van onze beleggingen? Misschien. Vergeet niet dat Agenda 21 een planning is van meer dan 100 jaar oud. 21 staat ook niet voor 2021, maar voor de 21e eeuw. Agenda 2030 is daar een vervolg op. 2030 staat voor de uitvoering tussen 2020 en 2030. Er zijn heel veel mensen bij betrokken. Logisch dat er dan in vele boeken hierover geschreven wordt door klokkenluiders. Soms nog wat YouTube filmpjes, maar die zijn binnen een week al eraf gecensureerd. Internet is steeds meer verleden tijd. Zoek het ook meer in boeken. Eenmaal op jouw boekenplank, kan het onmogelijk nog weg gecensureerd worden. Die trend zie ik sinds 2020 heel sterk. De tip van deze blog zijn de boeken van Robin de Ruiter. Overigens, de Nederlandse vertaling van “Alles wat je moet weten” van David Icke is ook zeer aan te raden. Lezen is heerlijk als de corrupte tv uit staat met hun cojona-leugens, klimaatonzin, en vieze blanke witte racisten. Het voordeel is, je wordt er wakker en slim van. Wordt wakker in de echte wereld! Niet leuk maar wel ECHT. Gegarandeerd dat je dan jouw weg wel kunt vinden in het leven!

Alziend oog, het logo van de vrijmetselaars. Organisaties die de macht controleren en beheren, vaak van binnenuit. Enkel via vrijmetselaars komen top functies beschikbaar.

De toekomst op korte termijn

Volgens de laatste persconferentie van Tedros zal de 1,5m maatschappij altijd blijven. Preventief ook ná het vaccin. In het laatste interview van Bill Gates spreekt hij opnieuw over “pandemie 2.0”. Wat hij hier precies mee bedoelt, weet ik niet. 5G moet er zo snel mogelijk komen. Daarna komt de RFID chip. Die kun je opzoeken. Het gaat de variant worden die tussen duim en wijsvinger geplaatst wordt. Het kleine ronde staafje. Je hoeft niet verder te gaan dan Wikipedia. Hoe het technisch werkt staat er ook bij. Heel veel mensen hebben die al en is nu in massaproductie. De massatest hiermee in Denemarken is afgerond. Cash geld verbieden. Waarschijnlijk in 2021 al. Niet in één keer, het gaat regio per regio. Vermoedelijk begint dit in Spanje. Waarschijnlijk omdat daar al een marxistische regering zit. Hier begint ook het eerste land wat getest gaat worden met het basisinkomen. De nieuwe valuta’s zijn nog niet definitief maar het concept is voorlopig 12 nieuwe valuta’s in de hele wereld die alle andere vervangen. Pas later worden die samen gevoegd tot één wereldmunt. De valuta regio’s staat ook nog als concept plan. Maar dit is behoorlijk vaag tot nu toe. De wereld wordt ingedeeld in 4 landen. Daarna pas zal dit worden samengevoegd. Ik heb al meer details over de valuta’s, maar daarover later meer. Ik heb daar even meer tijd voor nodig. Kom ik zeker op terug. Big reset wordt ook als korte termijn gezien. Maar daarvoor moeten we wachten op meer details die bekend worden in Davos in januari. Het staat in ieder geval op de agenda.

Ik moet nog wat boeken doospitten, maar één ding komt erg vaak terug. Voor de dictators is het een blijvend gevecht over hoe de burger te onderdrukken en vooral afhankelijk te houden van de staat. Pandemie en media zijn wel hun sterkste wapens. Onderwijs, censuur, leger, politie en justitie spelen ook een rol. Dwars door de NGO’s heen wordt de macht uitgevoerd binnen de politiek en media. Ook vaak via de vrijmetselarij. Wat houdt ze dan nog tegen? Waar zijn ze zelf het meeste bang voor? Voor burgers die wakker worden. Voor burgers die zich verenigen. Voor burgers in opstand. Historici zeggen allemaal hetzelfde. Waar ze bang voor zijn staat in de geschiedenisboeken. Indien burgers bijvoorbeeld met 1 miljoen mensen het mediapark in Hilversum bestormen, dan kan hun belangrijkste kanon uitgeschakeld worden. Daarna naar het volgende kanon. Zou RTL of Mediahuis kunnen zijn. Dit zien slapende burgers nu nog niet. Binnenhof is compleet zinloos. Ze lachen ons vierkant uit als we voor het Binnenhof staan. Daar zit helemaal geen enkele macht. Enkel de marionettenpoppetjes.

Raak ze waar hun macht wél ligt. Ze zijn zo slim dat burgers niet eens weten wie de macht heeft. Er hangen geen naamplaatjes op zoals we dat bij andere dictators tot nu toe wel hadden. Dit maakt het extra lastig. Waar ze het meest bang voor zijn, is dat politie, leger en media zich ook gaan keren tegen de dictatuur. Een mooi voorbeeld hiervan is de val van de Berlijnse muur. Politie en leger weigerden massaal de bevelen. Toen pas viel de muur. Dit is de angst van elke dictator. Naast burgers moeten óók uitvoerende macht zoals politie, leger en media zich gaan afkeren. Daar ligt de sleutel. Uitvoerende macht vreest voor hun baantje met luxe leven, dus dat is een hele grote stap. Als het uiteindelijk lukt, dan zitten we met een compleet dode economie. Waarschijnlijk totalitair marxisme (NWO). Dan ga je het fysieke goud en zilver nodig hebben. Maar eerst krijgen we de “big reset” nog, waar WEF het steeds over heeft. Big Reset is niks anders dan het ongeldig verklaren van de valuta en saneren van bezit. Gaat nu samen met de nieuwe staatsvorm. Je zult het zien. Leuk wordt het niet, maar je kunt er enkel goed vanaf komen indien je géén schulden hebt en onder je matras nog wat toekomstige rijkdom hebt liggen. Heb je schulden, dan wordt je sowieso op straat geflikkerd. Dan ben je klaar.

Afschaffen van alle cultuur staat omschreven in Agenda 21 van de VN.

Klokkenluider Ronald Bernard. Hij legt uit hoe de financiële NGO piramide in elkaar hangt. Legt ook uit waar in de piramide de goudprijs tot stand komt. Hij licht elke laag in die piramide toe. Verder legt hij uit dat inflatie pure diefstal is. Hoe ze het stimuleren dat elke burger schulden maakt. Hoe ze overheden dwingen om steeds méér schulden te maken, waardoor overheden geen zeggenschap meer hebben. Bij genoeg schulden heeft de top van de piramide de hele wereld in handen. Zover zijn we nu. Ook hij spreekt over de viruspandemie als middel. Dit interview is overigens van ver vóór corona!!! Hij noemt het ook: “de natste droom van de grootste boef op aarde”. Ronald Bernard was een top crimineel in het financiële systeem, zoals hij zelf uitlegt. Tot in het pedofiele satanische netwerk in de absolute top. Daarop is hij geknakt. Maar dit beschrijft hij in deel 1. Daar ga je echt van wakker liggen! Voor wie nog niet ziet dat we in een doodeng wetteloos “fascistisch” systeem leven, kijk dan deel 5. Dat is nog heftiger. Wat ik zelf ook niet wist, is dat dit op lokaal niveau ook mogelijk is. Buiten alle wetten en regels om. Men kan dus in de ‘schaduwpiramides’ een beroep doen op de hogere toppen. Huiver zelf wat er dan gebeurt! Dat over deel 5. Bovenstaand is deel 2. Dit moet iedereen zien!

We hebben het hier vaak over corrupte banken. De laag in de piramide vlak onder de centrale banken. Veel bankiers plegen zelfmoord. Bernard legt ook uit waarom dit is en waarom je niet los komt uit dit systeem. Vergelijk het met de maffia. Daar kom je ook niet uit. Je wordt op een gruwelijke manier doodgemarteld als je niet doet wat ze willen. Je hele familie wordt uitgemoord als je niet zelf zelfmoord gaat plegen. Het is bijna niet te vatten. Alle piramide-lagen onder de centrale banken staan gewoon met de rug tegen de muur. Ook banken, ook overheden, ook media, ook justitie, ook multinationals, en vooral burgers. Tenslotte had hij zelf ook de keuze, 6 planken, het gekkenhuis of voorgoed verdwijnen. Hij koos het laatste en wiste al zijn sporen. Je kunt hem vinden onder een ander spoor, legt hij uit. Huiver zelf en kijk ze alle 5.

Bestudeer deze site eens. Wordt ook lid! Dan zet je banken buiten spel. Schelden op banken helpt niet, iets doen wel. Ik ben ook lid. Dek je alvast in tegen de NWO!

https://deblijeb.nl/thuis.html

Elkaar een hand geven is alleen verboden voor burgers. De bovenlaag leeft in een andere wereld. Dat gaat ook gelden voor de uitvoerende macht, nodig om het in stand te houden.

Hoe meer boeken ik lees, hoe meer ik de feiten natrek, hoe erger het wordt. Helaas, het is niet anders. Het is verschrikkelijk. Niks fakenews, ik trek alle feiten na en dat kan iedereen zelf ook. Vaak kom je ook nog op dezelfde sporen uit via totaal andere kanalen. Maar niet meer zo gemakkelijk via internet. Boeken hebben de toekomst.

Als je nog steeds overtuigd bent dat coronacrisis over corona gaat, lees mijn blogs dan niet meer en ga wat anders doen. Er zullen altijd mensen zijn die in een bubbel doorleven. Volgens F.Nietsche, 50% van de bevolking. Precies deze mensen maken een dictatuur en oorlog altijd mogelijk.

Deze grafiek zie je ook wel eens terug in New World Order studies. Het is een beetje hetzelfde wat de Kondratieff winter vertelt, maar dan meer hoe hiermee de NWO tot stand gaat komen. Het pad wat ze gaan volgen.

Dit blog wat minder over rente, grafieken, enz. Maar wat ik hier omschrijf is een te belangrijk fundament voor fysiek goud en zilver.

Eerst zien en dan geloven, denken veel mensen nog steeds? Dat dachten de joden ook toen ze vrijwillig de gaskamers in liepen. Want zoiets doet een overheid toch niet? Vooral die laatste zin hoor ik te vaak de laatste tijd!

Tja, als je dit allemaal helder ziet en nu nóg eens vraagt of goud nu te duur is? Goud zal altijd de inflatie blijven inhalen in het corrupte geldsysteem. Goud is wel eens 10% te duur of te goedkoop. Als dit je afschrikt, koop dan gespreid voor een goede gemiddelde prijs. De langere termijn haalt het echt wel in zoals dat al 2000 jaar het geval is.

Gerard

Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in deze blog/column, zijn de persoonlijke mening van de auteur e/o gastbloggers. Deze staan los van eventuele officiële standpunten van personen, bedrijven of organisaties, dan wel bedrijven en organisaties die expliciet vermeld staan in de gepubliceerde blogs & teksten.

Geschreven door:
Kenniscentrum

Kenniscentrum

The Silver Mountain is opgericht in 2008, met als doel om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zilveren en gouden baren en munten via onze website waar de prijzen iedere minuut automatisch worden aangepast. Wij hanteren altijd een scherpe, marktconforme prijs.

Ons assortiment bestaat uit courante beleggingsmunten en baren zilver en goud van de hoogste kwaliteit. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende edelmetaalbedrijven die op de Good Delivery list van de London Bullion Market Association staan. Dit houdt in dat deze baren wereldwijd verhandelbaar zijn zonder verdere analyse. De munten die wij verhandelen zijn doorgaans ook geslagen in het hoogste gehalte zilver of goud.

Daarnaast hanteren wij via onze partner Inkoop Edelmetaal de hoogste biedprijs van Nederland als u uw zilver en goud weer wilt verkopen. Als kers op de taart heeft u ook nog de mogelijkheid tot opslag via onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.