Goudprijs: € 69.205,63 Zilverprijs: € 901,80

Kondratieff-winter, New World Order en corona

Door Gerard

Kondratieff-winter, New World Order en corona
20-04-2020 Nieuws

Deze coronacrisis is mogelijk de lang verwachte eindfase van de Kondratieff-cyclus. Het plaatje hieronder is van de Fortis Bank die in 2009 gepubliceerd werd. Winter begon in 2000 en de 20 jaar zijn nu om.

Op de eindfase zelf en het verband daartussen kom ik verderop in het blog op terug. Maar eerst even waarom er een machtswisseling of staatsgreep altijd noodzakelijk is hiervoor. En hoe dit nu in gang gezet is.

Wat is New World Order? Wie zijn het? En waarom is dit belangrijk in de coronacrisis? NWO wordt afgedaan als een complottheorie, volgens onze media, maar dat is het absoluut niet. Sinds 1 april, met de invoering van de censuur, staat dat ook zo op Wikipedia. Voorheen wel een goede en eerlijke uitleg. Ik had de link er namelijk al staan voor dit blog!

NWO is de wereldregering, maar dit opereert enkel op de achtergrond in netwerken. Het komt alleen voor de media even boven water bij Davos World Economisch Forum, Bilderberger conferentie, en enkele meer. Voor de rest is het alles achter de schermen. Het idee erachter is één wereldregering waarin geen enkel land soeverein kan zijn. Het doel is multicultuur en open grenzen. De wereld als één groot land zonder grenzen. Hiervoor moet eigen cultuur en identiteit natuurlijk afgeschaft worden. Dit kan alleen maar door totale censuur en afschaffing democratie.

Er is dan maar ook één wereldregering mogelijk. Op Wikileaks staat een document van New World Order, een lijst van 80 landen die aangepakt moeten worden om dit voor elkaar te krijgen. In veel van die landen is al oorlog geweest, (Irak, Libië, Syrië, enz.). Als je er zelf even over nadenkt, dan is het ook logisch dat democratie en vrije pers niet bestaan kan in de New World Order. Dat wordt ook letterlijk zogezegd in de vele interviews van de leiders hiervan. Overigens had ik daar vele links van, inmiddels allemaal verwijderd van YouTube begin april. Maar geen nood, ze zijn er nog. Ik geef je een nieuwe link.

Hoe werkt de wereldregering?

Dit werkt via grote organisaties zoals o.a. de VN. Ze doen dit met verdragen zoals de meest recentste, het verdrag van Marrakesh. Er zijn duizenden van dit soort verdragen. Bij elk verdrag wordt een stukje macht en uitvoering verplaatst naar een rechtbank. In Europa hebben we het Europees constitutioneel hof. Als meest recent voorbeeld van dit hof: Er gaat een plantje dood op de hei door te veel stikstof. Het Europees hof gaat hierover en daar kwam het besluit vandaan over de stikstof (verdrag Natura 2000). Het kwam niet van onze regering of van Rutte. De macht ligt vast in verdragen bij rechters. Ook handelsverdragen. Het heeft weinig zin onze overheid of regeringspartijen nog ergens over aan te spreken, want ze hebben nergens nog zeggenschap over. Verdrag van Maastricht, Verdrag van Parijs (klimaat), Verdrag van Lissabon (EU-grondwet). Vooral die laatste, het maakte onze eigen grondwet totaal nutteloos.

De VN is de wereldregering en de uitvoerende macht en toezicht ligt bij speciale rechtbanken waar er inmiddels honderden van zijn. Nederland bestaat als land niet echt meer. NWO is op zich een web van VN verdragen en internationaal rechterlijk toezicht. Maar vooral een groot netwerk waarbinnen o.a. CIA, NAVO, WHO, IPCC gevestigd zijn. Binnen de politieke partijen heb je de New World Order ook. D66 en GL vooral. GL heeft het onderwijs in handen, D66 de gehele rechterlijke macht. Beide partijen zijn ook altijd oververtegenwoordigd bij de Bilderberger conferentie. D66 pleit al jaren voor invoering totale censuur en afschaffing van de democratie. Ze brengen het alleen wat “netter”, nepnieuws bestrijden en PVV en FVD verbieden, zo heet dit dan. De media die alles moet brengen bij de bevolking ligt dan weer niet bij de politiek, maar is rechtstreeks in handen van de leiders New World Order via meerdere van hun netwerken. Het nieuws wordt opgekocht. Iets wat elke journalist kan bevestigen. Wie betaalt, die bepaalt. Vaak gaat dit via duizenden mediaprijzen en geheel betaalde exotische reisjes in privéjets. Voor elke keer als je Trump onderuit trapt in de media, ligt er een bonus tot 9000 euro op de VS-ambassade in Duitsland voor je klaar, zo verklaarde journalist Udo Ulfkotte in zijn boek over deze legale omkoperij.

Een van de eerste oprichters van New World Order is Henry Kissinger (96) samen met de broers Rothschild en de zonen van John Rockefeller. Daarna nam George Soros (89) dat over. In de loop der tijd schoven steeds meer miljardairs hierbij aan tafel. Opvallend is daarbij dat ze vooral linkse politiek achter zich weten te binden. Links en miljardairs horen bij elkaar, ook al klinkt dat niet logisch. Gezien de hoge leeftijden van Kissinger en Soros, is het nu de beurt aan Bill Gates. Hij gaf al ruim 20 jaar grote toespraken over de New World Order en was dus al een belangrijk persoon hierin. De jongste deelnemer in die club kennen we ook, 15 jaar jong, Greta Tuhnberg. Verder heeft ook Jeff Bezos zich aangesloten. Over hun politieke voorkeur maken ze geen geheim. De New World Order heet globalisme. Deze club doet zelf niets rechtstreeks in de politiek en media. Ze doen alles via hun foundations, stichtingen en netwerken zoals bovenal VN, CIA, IPCC, WHO, enzovoorts. Het middel is geld, heel veel geld. Honderden miljarden worden hieraan uitgegeven. Veelal gewoon belastinggeld. Ook heel veel eigen geld, want geld interesseert deze mensen totaal niet. Dat hebben ze meer dan genoeg. Op dit moment heeft de WHO (World Health Organisation) de wereld in zijn macht door het coronavirus. Bill Gates is daar de woordvoerder van. “Het vaccin komt pas over 18 maanden mits de overheden zich onderwerpen”, zo zegt Gates herhaaldelijk. Vorige week nog bij z’n dagelijkse update. Gezien op CNBC.  Alle andere middelen die ook helpen tegen het coronavirus werden verboden, zoals het oude malariamedicijn en het middel tegen tuberculose. Tot zover de link tussen coronacrisis en de wereldregering, New World Order ofwel Deep State zoals ze ook wel genoemd worden.

Wil je meer weten over de New World Order en hun leiders, dan krijg je hier alle informatie daarover. Spiro Skouras heeft ook alle toespraken van deze wereldleiders verzameld welke nu niet meer op YouTube te vinden zijn na invoering censuur. Veel bronnen van deze blog vind je hier.

Vooral deze vind ik heel goed:

https://truthcomestolight.com/2020/04/07/henry-kissinger-bill-gates-call-for-mass-vaccination-global-governance/

Machtswisseling noodzakelijk

Vlak voor de reset op einde K-winter moet er eerst een machtswisseling plaatsvinden. Dit zagen we ook elke keer. Laten we eerst even kijken naar einde WO2. Half Duitsland werd DDR. Mao greep de macht in China. USSR pakte heel oost Europa, en zo kan je nog wel even doorgaan. Vlak daarna werd het geldsysteem opgeheven en kreeg men nieuw geld. In Nederland was dat het “tientje van Lieftinck”. Waarom pas na een staatsgreep, overname of oorlog? Omdat er dan geen daders meer aan te wijzen zijn. Oorlog maakt een atoombom aan schulden. Die worden niet meer opgekocht want het geld en beleggers zijn er niet meer. Met moet dus eerst die atoombom aan schulden creëren. Dat veroorzaakt een gigantische depressie, wat ook normaal is in oorlogstijden. Als schulden niet meer houdbaar zijn, krijgt men geen geld meer via hun obligaties. Dan loopt de rente erg hoog op. Men spreekt dan van een crash op de obligatiemarkt. Dat zagen we in Japan in 1942. Dit zagen we in Griekenland in 2012. Rente op 1-jaars steeg tot boven 100% waarna de ECB moest ingrijpen. Als overheden geen geld meer kunnen lenen, dan kunnen ze hun ambtenaren niet meer van salaris voorzien en geen uitkeringen meer doen. Ze kunnen ook geen grondstoffen meer kopen zoals olie, voedsel en medicijnen.

Als we dit al overleven, dan komt het echte probleem pas. Het probleem los je op door alle schuld te saneren door het geld ongeldig te verklaren. Dit noemt men de “reset”. De schuld van de één is het bezit van een ander. Als je alle schulden gaat saneren, saneer je het bezit van alle burgers. Men verklaart in de reset uiteindelijk het geld onwettig en je krijgt nieuw schuldenvrij geld. Dat betekent letterlijk, alle pensioenen verdwijnen. Want die zitten allemaal in obligaties die verdwenen zijn. Alle banken vallen om, want ook deze zitten in dezelfde obligaties en raken dus ook alles kwijt. Je bent je huis kwijt, want de hypotheek bestaat niet meer en je huis is onderpand. Elk bedrijf met een schuld gaat failliet. Voor zover bedrijven nog niet failliet waren voor die tijd. Kijk dus naar de vorige reset schulden (tientje Lieftinck). We beginnen allemaal weer bij NUL. Ook banken en ook centrale banken. Er komt nieuw geld en we starten weer met schulden. Want schuld is geld en we moeten toch weer opbouwen. Een economie draait nu eenmaal op schuld vs geld. Er mogen dan ook geen verantwoordelijken zijn voor dit hele drama. Want daaraan gaat men geen geld meer uitlenen. Ze kijken wel uit. Dus de overheid blijft zitten zonder geld. Daarnaast, een bevolking die zo hard geraakt is zal de overheid ook niet meer echt vertrouwen, als ze de overheid niet al openlijk onder de guillotine gelegd zouden hebben (wat ook ooit echt gebeurde in dezelfde winter-eindfase in Frankrijk). Daarom is het nodig dat er geen schuldvraag is. Een oorlog is verantwoordelijk, die er niet meer is. Of een coronavirus??… Tja, leg die maar eens onder de guillotine.

De leider van de New World Order, Bill Gates, is de architect van dit virus. Hij bepaalt dat we over 18 maanden het vaccin krijgen, mits de overheden zich onderwerpen. Daar komt corona en de wereldregering exact bij elkaar. Vandaar ook de uitvoerige uitleg over New World Order. Bill Gates maakt er geen geheim van dat hij het nu voor het zeggen heeft in de wereld. Dat doet hij al vanaf 2005, wat ik van hem gezien heb. Dat staat nog gewoon te zien bij Skouras. Hij zegt het allemaal zelf. Als je Bill Gates vraagt over het wereldbeeld dat hij voor ogen heeft, dan stopt hij niet eens meer met praten. Je maag keert letterlijk om. Hij begint ook steeds over 15% van de wereldbevolking reduceren door een vaccin. Want mensen ademen de meeste CO2 uit, voegt hij eraan toe. Wat is dit voor een man? Hoe eng is dit? Willen we hem echt als wereld-dictator?

Na alle ellende kunnen we schuldenvrij beginnen met nieuw geld en zonder bezit. Dat heet lente in de Kondratieff-cyclus. Geen fiction of hoax, Het gebeurde letterlijk zo einde WO2 in heel veel landen waaronder ook Nederland (1947 tot 1949). Deze kennis over rentecycli, Kondratieff-cyclus, reset, is niet iets wat veel burgers weten. Dit is kennis wat ligt bij bankiers, IMF maar vooral centrale bankiers zoals FED, ECB en BIS. Er zijn daarnaast ook veel obligatiehandelaren die dit kennen. Ze profiteren er immers van in hun handel. Daarom kochten ze zo massaal langlopende nog ná de uitbraak schuldencrisis in 2008 en 2009. Na de reset kunnen we weer 4×20 jaar profiteren van het geld (lente, zomer, herfst en winter in de rente-cyclus). De EUR gaat er sowieso aan via een reset. De USD waarschijnlijk ook wel, maar dat zal ook wel van de president na de verkiezingen in november afhangen. De USD wordt vooral gezien als veilige haven bij beleggers. Voor wat dit waard is.

Scenario 2

Of bovenstaande zo gaat gebeuren is enkel nog het meest waarschijnlijke scenario. Er is nog een ander scenario mogelijk. Het was niet voor niks dat Deep State hard geraakt werd toen Donald Trump president werd in 2016. Hilary Clinton was hun kandidaat. Trump moest kost wat kost weg voor 2020. Nu snap ik dat wel. Eerst de Russen, toen de miljardenfraude van de zoon van Joe Biden in het Oekraïne schandaal. Het is niet gelukt. Rekken ze nu tot november de verkiezingen? Immers, Joe Biden is hun kandidaat nu en ze hebben de media in handen. Maar de peilingen wijzen Trump aan. Trump heeft het vertrouwen in de WHO opgezegd. Dit op basis van leugens en manipulatie, wat boven tafel kwam. Het virus zou niet uitgebroken zijn op de markt in Huwan, maar in het viroloog instituut in Huwan. Daarna hebben ze bewust het virus over de wereld laten verspreiden, terwijl dit virus en hun eigenschappen allang bekend waren bij WHO. Dit laatste bewijst duidelijk “Event 201” van John Hopkins Instituut. Kun je op googlen. Het is ook helemaal geen nieuw virus, het is SARS. SARS2 om precies te zijn, met verwaarloosbare verschillen. De uitbraak uit het instituut werd door onze media lang afgedaan als hoax, maar op 15 april bij Jenik aan tafel werd het wel degelijk bevestigd door Hoekstra (ambassadeur) en nog een onderzoeksjournalist.

Trump eist onderzoek naar dit voorval. Nog een toeval? Een van de twee instituten is in handen van Bill Gates en George Soros. Wat moeten klimaatactivisten ineens met instituten van virussen? Hm, kan toeval zijn. Terecht dat Trump hier onderzoek naar wil. Gates en Soros hebben natuurlijk de media in handen en de censuur wetten zijn al vol in werking, maar toch. Als dit waar is, en daar lijkt het voor 99% wel op, dan zijn deze heren véél erger dan alle andere dictators in de geschiedenis bij elkaar. Trump zou dit kunnen stoppen, maar eerst moet hij verkozen worden in november. De media is sowieso voor Joe Biden, dus de media en hun censuur heeft Trump tegen. Zal het grote volk de waarheid nog ooit te horen krijgen, na deze snelle invoering van de censuur? Zo ja, dan hebben we een heel ander scenario. Dan krijgen we het medicijn nu en niet pas over 18 maanden. Dan worden andere medicijnen ook toegestaan. Dan zal de WHO ophouden te bestaan in de Bill Gates vorm. Dan kan ook de economie weer gewoon los met enkel de 70+ in lockdown. Iets wat de WHO ook al blokkeert met alle middelen.

Ik schrijf hier al vele jaren over de eindfase deze cyclus. WO3 is niet waarschijnlijk na het drama van WO2, schreef ik vaak. Wat dan wel? Wie denkt er nu aan een virus? Dat kwam helemaal niet in mij op. Knap gevonden, dat zeker. Virus, grootste depressie aller tijden, atoombommen aan schulden, einde virus nieuwe lente. Het scenario klopt van A t/m Z.

Voor degenen die de Kondratieff-cyclus nog niet kennen van mij, kan even rondneuzen in mijn oude blogs of kijk even op http://longwavegroup.com/

Het kan natuurlijk zo zijn dat men vroegtijdig alles weer opengooit. Corona maakt 0,01% doden, gelijk aan het griepvirus. En die 0,01% is ook nog voor 90% onder 70+ en zwaar zieken zoals kankerpatiënten en diabetici. Dus dit sterftecijfer is steeds verder naar beneden bijgesteld met de steeds meer beschikbare gegevens. Bill Gates en zijn WHO willen desondanks 18 maanden lockdown. De schade in de eerste maand is al groter dan tijdens de grote depressie van 1929 en 2008. Gaat het langer duren, dan zullen er meer mensen sterven van de honger dan aan corona. Denk alleen maar aan de industrie in opkomende landen. Na 18 maanden is de economie compleet verwoest. Vergeet ook even niet dat overheden geen inkomsten meer hebben en dat is nu al een gigantisch probleem. En dat terwijl de kosten door het dak vliegen. Naar mijn mening kan alleen Trump dit stoppen. Als we heel binnenkort geheel opengaan, dan is er nog herstel mogelijk binnen 2 a 3 jaar. Duurt het langer, dan reken op scenario 1. Waar ik mij ernstig zorgen over maak is het feit dat censuur er zo snel doorheen moest. Dat gebeurde vroeger alleen maar in totalitaire politiestaten onder vreselijke dictators. Nu vinden mensen dit heel normaal. Dit laatste is misschien nog wel het ergste. Een volk krijgt uiteindelijk wat het verdient. Ze vragen er tenslotte zelf om.

Deze grafiek heb ik al vaker gebruikt. Dateert al uit 2000, maar doet het nog steeds goed. Let op de blauwe lijn T-bonds. De laatste 20 jaar staan er niet op, maar die lijn mag je doortrekken naar 2020 naar 0. Het is deze lijn (rente op 10Y Treasury bonds) wat aangeeft waar we precies zitten. Als die rente eenmaal op 1 tot 0 staat, kan die niet meer omhoog in het huidige geldsysteem. Dat heeft te maken met de hoeveelheid schulden die erin gepompt zijn. Een reset is dan nodig. Even voor de duidelijkheid, een reset is dus niet zomaar een knopje wat je even omzet!

Het coronavirus uit 2013

Zoals we nu leven staat ook als scenario in overheidsinstructies. Dit staat als PDF op de officiële pagina van de Duitse overheid (Bundestag). Kun je dus gewoon downloaden (zolang dat nog mogelijk is). Dit werd geschreven in 2013. In 2013 schreef men dat er in China op de markt het coronavirus uitbreekt wat de hele wereld overgaat. De wereld moet in lockdown. Het scenario gaat exact verder zoals het ook gegaan is tot nu toe. Maar het gaat vanaf hier ook verder. Gebrek aan voedsel en medicijnen in heel het westen wordt genoemd. Daar kun je dus ook lezen wat er nog gaat komen. Het begint op pagina 55.

Huiver zelf: http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat fysiek goud voor je kan betekenen in zulk scenario? De goudprijs heeft al een flinke rit erop zitten vanaf januari. Of het nog veel hoger gaat? Het zal afhangen hoe en of de scenario’s uit gaan komen. De goudprijs gaat nog niet parabolisch omhoog. Maar de kans is redelijk groot dat dit wel gaat gebeuren.

Gerard

Geschreven door:
Kenniscentrum

Kenniscentrum

The Silver Mountain is opgericht in 2008, met als doel om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zilveren en gouden baren en munten via onze website waar de prijzen iedere minuut automatisch worden aangepast. Wij hanteren altijd een scherpe, marktconforme prijs.

Ons assortiment bestaat uit courante beleggingsmunten en baren zilver en goud van de hoogste kwaliteit. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende edelmetaalbedrijven die op de Good Delivery list van de London Bullion Market Association staan. Dit houdt in dat deze baren wereldwijd verhandelbaar zijn zonder verdere analyse. De munten die wij verhandelen zijn doorgaans ook geslagen in het hoogste gehalte zilver of goud.

Daarnaast hanteren wij via onze partner Inkoop Edelmetaal de hoogste biedprijs van Nederland als u uw zilver en goud weer wilt verkopen. Als kers op de taart heeft u ook nog de mogelijkheid tot opslag via onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. 

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.