Goudprijs: Zilverprijs:

Cyber Monday sale bij The Silver Mountain

Leestijd: 3 minuten

Daan WesdorpGeschreven door Daan Wesdorp
Marketeer bij The Silver Mountain


Cyber Monday valt op 27 november, direct na Black Friday. Op Cyber Monday geniet je tot 24:00 uur van extra hoge kortingen op je online aankopen bij The Silver Mountain.

De actie is geldig tot en met maandag 24:00 uur of zolang de voorraad strekt, wees er dus snel bij want op = op.

Cyber Monday sale The Silver Mountain

Maandag 27 november Cyber Monday sale

Vorige week liep onze Black Friday actie. Deze sale was enorm in trek en om die reden hebben wij besloten ook voor Cyber Monday een unieke actie op te zetten.

Maandag 27 november kunt u om die reden de hele dag genieten van unieke acties. Er zullen diverse munten in de aanbieding gaan waardoor er voor een ieder wat wils is.

Kortingen tot -30%

De kortingen op onze Cyber Monday sale lopen op tot 30%. De voorraad van de munten zal niet worden aangevuld gedurende de actie, wees er dus snel bij want: op = op!

Wij versturen met regelmaat nieuwsbrieven om u op de hoogte te houden over ontwikkelingen in de markt, nieuwe producten, aanbiedingen en meer. Ook blijft u op deze manier op de hoogte van speciale kortingscodes en kunt u een koersalert ontvangen zodra de koersen sterk stijgen of dalen. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u automatisch een mail wanneer er een nieuwe actie loopt.

Benieuwd naar ons aanbod? Maandag 27 november start de sale. Houd onze website en/of uw mail in de gaten om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het nieuwe aanbod.


Daan Wesdorp

Daan Wesdorp
Marketeer bij The Silver Mountain


The Silver Mountain is in 2008 opgericht door Rolf van Zanten. Bij de oprichting hadden wij een helder doel voor ogen: het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk maken.

Met trots kunnen wij zeggen dat we inmiddels uitgegroeid zijn tot Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online. Op de edelmetaalmarkt bieden wij een full-service dienstverlening aan voor de  aankoop, verkoop en opslag van uw edelmetalen. Dat is ook te zien aan onze reviews.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.