Goudprijs: € 60.197,79 Zilverprijs: € 670,58

Rusland komt met alternatief voor LBMA status

Rusland komt met alternatief voor LBMA status
29-07-2022 LBMA

Het ministerie van Financiën van de Russische federatie stelt voor om een nieuwe internationale standaard voor de edelmetaalmarkt te creëren: de Moscow World Standard, afgekort de MWS. De MWS zal in zijn functies een alternatief moeten worden voor de London Bullion Market Association (LBMA) zoals wij die momenteel kennen.

Moscow World Standard

De nieuwe standaard omvat naast een kwaliteitskeurmerk een eigen handelsplatform voor edelmetalen. Het idee is om een internationaal volwaardig alternatief te lanceren voor de goudmarkt in Londen.

Rusland is van oudsher een van de grootste producenten van edelmetalen ter wereld. Tot voorkort volgenden de Russische producenten de buitenlandse marktnormen van LBMA. Deze is echter in het voorjaar van 2022 ingetrokken voor alle Russische edelmetaal producenten.

Als alternatief introduceert Rusland nu de Moscow World Standard. Het is noodzakelijk om het lidmaatschap van deze organisatie zonder uitzondering aantrekkelijk te maken voor alle buitenlandse deelnemers binnen de edelmetaalmarkt. De oprichting van een dergelijke standaard zal in de kortste mogelijke tijd in staat zijn om het monopolie van LBMA te vernietigen en een krachtige internationale vereniging van deelnemers aan de edelmetaalindustrie te creëren en de stabiele ontwikkeling van de industrie te waarborgen, zowel in Rusland als over de hele wereld, aldus de brief.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.