Goudprijs: € 70.815,97 Zilverprijs: € 844,32

The Silver Mountain opent haar deuren in Den Haag

The Silver Mountain opent haar deuren in Den Haag
05-10-2023 The Silver Mountain

Het Vlaggenschip is aangemeerd in Den Haag

Met gepaste trots opent The Silver Mountain haar tweede vestiging genaamd ‘het Vlaggenschip’. Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, is The Silver Mountain vanaf heden ook in het Zeeheldenkwartier in Den Haag te vinden.

Voormalig bankgebouw

Ons nieuwe kantoor in het Zeeheldenkwartier van Den Haag draagt de naam ‘het Vlaggenschip’. Dit voormalige bankgebouw aan het Prins Hendrikplein is gebouwd in 1909 en is nog volledig in oorspronkelijke staat. De stijl van begin 1900 is duidelijk zichtbaar door het gebruik van natuursteen, prachtig glas-in-lood en marmeren elementen. Opvallend is ook de rijke detaillering die door het hele pand is terug te vinden.

Zelfs de originele bankkluis – inclusief de enorme kluisdeur – is nog intact en werken naar behoren. Om onze passie voor edelmetalen met u te delen, hebben wij deze kluis omgetoverd tot een ware toonzaal. Zo kunt u als klant kennis maken met edelmetalen in een ruimte die de verhalen achter goud en zilver vertelt. Zie met uw eigen ogen hoe gedetailleerd Vrouwe Britannia wordt afgebeeld op de Britannia munten van The Royal Mint of leer het verhaal achter de wereldberoemde Philharmoniker munten kennen. Onze collega’s nemen u graag mee door de wondere wereld van edelmetalen. Een wereld die verder gaat dan enkel munten en baren.

The Silver Mountain Den Haag

Ervaar het zelf

Vier de opening van onze nieuwe vestiging met ons mee en plan kosteloos een oriënterend gesprek in. Overweegt u om fysieke edelmetalen te kopen en wilt u meer weten over de mogelijkheden en de verschillende producten? Dan nodigen we u graag uit voor een oriënterend gesprek op onze nieuwe vestiging. U krijgt deskundig advies bij het selecteren van de juiste producten met de laagste premie, gebaseerd op de meest actuele marktomstandigheden.

Toonzaal The Silver Mountain Den Haag

Onze locaties

Vanaf heden zijn wij te vinden in Baarn en Den Haag. Wij zijn gevestigd aan de Faas Eliaslaan 13 in Baarn en aan het Prins Hendrikplein 14 in Den Haag. Gelieve er rekening mee te houden dat wij uitsluitend op afspraak werken, een bezoekersregister bijhouden en er geen voorraad wordt aangehouden op onze kantoren.

The Silver Mountain onze locaties

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende sociale media kanalen.

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

035 - 203 13 80
info@thesilvermountain.nl

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.